Περιστέρι: Αμφίβολος με τον ΠΑΟΚ ο Αγραβάνης, μικρή ανησυχία για Ντιζόν
i

© Intime

Περιστέρι: Αμφίβολος με τον ΠΑΟΚ ο Αγραβάνης, μικρή ανησυχία για Ντιζόν

Sportal newsroom 20:59 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 14.01.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης γύρισε τον αστράγαλό του στην προπόνηση της Παρασκευής (13/1) και η συμμετοχή του στον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι στον… αέρα.

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, είδε τον Δημήτρη Αγραβάνη να νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης την Παρασκευή (13/1). 

Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής φόργουορντ είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής (15/01) με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Δηλαδή, του πρώτου αγώνα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Φρανσίσκο στο SPORTAL: «Θα πάμε στη Ντιζόν να τελειώσουμε τη δουλειά μας»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

18:35 - 11.01.2023

Φρανσίσκο στο SPORTAL: «Θα πάμε στη Ντιζόν να τελειώσουμε τη δουλειά μας»

Ο Σιλβέιν Φρανσίσκο και λόγω καταγωγής και λόγω αξίας είναι στο επίκεντρο της σειράς του Περιστερίου με τη γαλλική Ντιζόν για τα play in του BCL. Μιλήσαμε μαζί του λίγο μετά την ισοφάριση της σειράς και μας είπε για την εξέλιξή της.

Οι πρώτες ενδείξεις δεν κάνουν λόγο για διάστρεμμα σοβαρού βαθμού, οπότε υπάρχει η αισιοδοξία ότι ακόμα και αν ο Αγραβάνης δεν προλάβει τον ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλης για το κρίσιμο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι με τη Ντιζόν την Τετάρτη (18/1). Ένα ματς που δίνει το εισιτήριο για την πρόκριση στη φάση των «16» του Basketball Champions League. 

Tags: