Χαμός πριν από το Βόννη - Περιστέρι: Εκκένωση του γηπέδου διέταξε η Αστυνομία!
i

©InTime

Χαμός πριν από το Βόννη - Περιστέρι: Εκκένωση του γηπέδου διέταξε η Αστυνομία!

Δημήτρης Χούπης 19:58 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 03.04.2024

Σε ελάχιστα λεπτά εκκενώθηκε το γήπεδο στη Βόννη την ώρα που οι ομάδες ήταν στο παρκέ για την προθέρμανση πριν το τζάμπολ του Περιστερίου bwin με τη Γερμανική ομάδα

Η ενεργοποίηση του fire alarm στο γήπεδο της Βόννης σήμανε συναγερμό και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το κλειστό εκκενώθηκε!

Άμεσα τα μέλη της Βόννης και του Περιστερίου bwin που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο παρκέ για την προθέρμανση πριν το τζάμπολ αποχώρησαν εσπευσμένα εκτός γηπέδου. Το ίδιο συνέβη και με τον κόσμο που άδειασε πολύ γρήγορα τις εξέδρες του κλειστού.

Μετά από λίγα λεπτά ο συναγερμός έληξε, καθώς δόθηκε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους όπως και οι δυο ομάδες που μπήκαν ξανά στο γήπεδο για το καθιερωμένο ζέσταμα.

Λεμπρόν Τζέιμς: «Βασιλιάς» στο ΝΒΑ, αυτοκράτορας του Παγκοσμίου Μπάσκετ
NBA

19:20 - 03.04.2024

Λεμπρόν Τζέιμς: «Βασιλιάς» στο ΝΒΑ, αυτοκράτορας του Παγκοσμίου Μπάσκετ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έσπασε το ρεκόρ του Όσκαρ Σμιντ ο οποίος ήταν ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους σε αγώνες μπάσκετ και το Sportal υποκλίνεται στον ηγέτη των Λέικερς και καταγράφει κάποια από τα κατορθώματά του στα παρκέ!

Αυτό οδηγεί όπως είναι λογικό στην έναρξη του αγώνα με καθυστέρηση, προκειμένου να προετοιμαστούν οι ομάδες όπως προβλέπεται για τον αγώνα.

Παράλληλα, θα μπορέσουν με αυτή την καθυστέρηση τα μέλη των δυο ομάδων να ηρεμήσουν ξανά μετά τον αιφνιδιασμό που δέχθηκαν από τον ήχο που προκάλεσε την εκκένωση του κλειστού.

Tags: