H Παρτίζαν επιστρέφει στο σέρβικο πρωτάθλημα μετά από δυο χρόνια!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Intime

H Παρτίζαν επιστρέφει στο σέρβικο πρωτάθλημα μετά από δυο χρόνια!

Γιάννης Πάλλας 19:29 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 03.04.2024

Στο εγχώριο πρωτάθλημα επιστρέφει η Παρτίζαν μετά από απουσία δυο ετών

Η ώρα της επιστροφής στο σέρβικο πρωτάθλημα φαίνεται πως ήρθε για την Παρτίζαν, η οποία απέχει την τελευταία διετία!

Την είδηση αποκάλυψε ο διευθυντής αγώνων της Λίγκας Αλεκσάνταρ Γκρούτζιν, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει ξανά στο εγχώριο πρωτάθλημα.

«Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς ενημέρωσε ότι η ομάδα θα παίξει στη σερβική Σούπερ Λίγκα. Ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν ευνοούνται αφού θα μπουν απευθείας στα ημιτελικά των play off» δήλωσε αρχικά ο Αλεκσάνταρ Γκρουτζίν στη Mozzart Sport.

Και συμπλήρωσε: «Η πρόκριση στους τελικούς της KLS θα παιχτεί στις δυο νίκες. Το ίδιο ισχύει στη σειρά των τελικών. Η ομάδα που θα πετύχει δυο νίκες θα κατακτήσει τον τίτλο. Στόχος μας είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα στις 7 ή 8 Ιουνίου ώστε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς να έχει αρκετό χρόνο να προετοιμάσει την Εθνική ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι».

Αξίζει να επισημανθεί πως την τελευταία διετία, όπου απέχει από το εγχώριο πρωτάθλημα η Παρτίζαν τον τίτλο κατακτά ο Ερυθρός Αστέρας.

Στο μεταξύ, σε ρυθμούς Άλμπα δουλεύουν στην Παρτίζαν, καθώς θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στο Βερολίνο (4/4, 21:30), μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.

Όσο κι αν δεν είναι σε καλή κατάσταση οι Σέρβοι, έχουν σαφώς διαφορά ποιότητας από τους Γερμανούς και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περιμένει να τους δει στο παρκέ να βγάζουν το καλό τους πρόσωπο στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague και να φτάνουν στη νίκη.