Πέρασε από εργομετρικά και ιατρικά τεστ ο Πόρτερ στον ΠΑΟΚ

Πέρασε από εργομετρικά και ιατρικά τεστ ο Πόρτερ στον ΠΑΟΚ

Γιάννης Πάλλας 18:18 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 03.04.2024

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ πριν πατήσει παρκέ στο PAOK Sports Arena υποβλήθηκε σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις

Από το πρωΐ της Τετάρτης (3/4) ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ ακολουθεί κανονικά το... πρωτόκολλο, πριν πατήσει παρκέ στο PAOK Sports Arena και προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ υπό την καθοδήγηση του Στάθη Νερατζάκη.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ που έχει στρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τα βλέμματα των απανταχού μπασκετόφιλων, καθώς ήταν μια κίνηση έκπληξη από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Θανάση Χατζόπουλο, ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ νωρίς το πρωΐ πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον «δικέφαλο».

Το απόγευμα αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο PAOK Sport Arena και να προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, γνωρίζοντας για πρώτη φορά και τους συμπαίκτες του.

Πρόθεση του Στάθη Νεραντζάκη είναι ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ να είναι κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα με το Λαύριο.

Επιστρέφουν Τεόντοσιτς και Γιάγκο ντος Σάντος στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

17:36 - 03.04.2024

Επιστρέφουν Τεόντοσιτς και Γιάγκο ντος Σάντος στο ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό

Η περιφέρεια του Ερυθρού Αστέρα δυναμώνει ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 33η... στροφή της regular season της Euroleague, αφού Μίλος Τεόντοσιτς και Γιάγκο ντος Σάντος θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Ασφαλώς και ακόμη δεν γνωρίζει καλά-καλά τους συμπαίκτες του, θα πρέπει να μάθει τα συστήματα, αλλά η ευφυϊα του και η πποιότητα του είναι τέτοια που θα βοηθήσουν ώστε να μπει άμεσα στο κλίμα και να ηγηθεί στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν για τον ΠΑΟΚ.