Λοβ: «Συγκέντρωση στην άμυνα και ριμπάουντ θα φέρουν τη νίκη»
i

©InTime

Λοβ: «Συγκέντρωση στην άμυνα και ριμπάουντ θα φέρουν τη νίκη»

Sportal newsroom 16:31 - 23.12.2023

Ο Ζερμέιν Λοβ αναφέρεται στο παιχνίδι του Περιστερίου bwin την Κυριακή (24/12, 17:15) με την ΑΕΚ

Με την ΑΕΚ θα «διασταυρώσει τα ξίφη του» την Κυριακή (24/12, 17:15, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι bwin, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Οι «κυανοκίτρινοι» στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο απέναντι σ’ έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο, αλλά με την βοήθεια του κόσμου πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να επιτύχουν τον στόχο τους.

«Την Κυριακή πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε άμυνα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που ψάχνει να σκοράρει στο τρανζίσιον, ενώ είναι πολύ καλή ομάδα και στα επιθετικά ριμπάουντ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ελέγξουμε τα ριμπάουντ τότε θα φτάσουμε στη νίκη» εξηγεί ο Ζερμέιν Λοβ που έκανε το «ντεμπούτο» του στον αγώνα του Basketball Champions League με τη Μάλαγα, ενώ τώρα θα κάνει και την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες και πρέπει να τους προσέξουμε συνολικά και όχι κάποιον ατομικά» επισημαίνει ο Αμερικανός γκαρντ του Περιστερίου bwin.

Όσο για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Ζερμέιν Λοβ, υπογράμμισε: «Περιμένουμε μεγαλύτερη στήριξη την Κυριακή από τον κόσμο μας, για να μας βοηθήσουν στον αγώνα με την ΑΕΚ, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».