Ντάνγκουμπιτς: «Να αποδείξουμε ότι παίζουμε καλά και απέναντι στη Μάλαγα»!
i

©InTime

Ντάνγκουμπιτς: «Να αποδείξουμε ότι παίζουμε καλά και απέναντι στη Μάλαγα»!

Sportal newsroom 19:23 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 06.11.2023

Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς αναλύει την αναμέτρηση του Περιστερίου bwin με την Μάλαγα την Τρίτη (7/11, 21:30) στην Ανδαλουσία

Το Περιστέρι bwin έχει δύσκολο έργο το βράδυ της Τρίτης (7/11, 21:30, Cosmote Sport 4HD) στο Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάλαγα, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν ως τώρα απολογισμό 1 ήττα με την Λε Μαν στη Γαλλία και μια νίκη επί της Φάλκο Ζομπατέλι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Στην Ανδαλουσία οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ξέρουν καλά ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο και απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση, προκειμένου να είναι η ομάδα του Περιστερίου bwin ανταγωνιστική από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μάλαγα. Αυτή την περίοδο ο αντίπαλος παίζει πολύ καλό μπάσκετ στο ισπανικό πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Εμείς από την μεριά μας είμαστε σε πολύ καλό μομέντουμ και θέλουμε να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλά» υποστήριξε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε κερδίσει τα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να αποδείξουμε ότι παίζουμε καλά και απέναντι στη Μάλαγα, που είναι ένας δυνατός αντίπαλος σε μια αναμέτρηση που θα είναι ένα καλό τεστ για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα».