Πανταζόπουλος: «Θα είναι μια δύσκολη σειρά με την Βόννη»!

Πανταζόπουλος: «Θα είναι μια δύσκολη σειρά με την Βόννη»!

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:37 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 21.03.2024

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Περιστερίου bwin σχολιάζει την κλήρωση με την Βόννη στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Η Βόννη κάτοχος του περσινού τροπαίου του Basketball Champions League, θα βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης στο δρόμο του Περιστερίου bwin, έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/3) στα γραφεία της FIBA στη Γενεύη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Περιστέρι bwin Γιώργος Πανταζόπουλος που παραβρέθηκε στην κλήρωση, δήλωσε: «Παίζουμε με την περσινή νικήτρια της διοργάνωσης το οποίο από μόνο του λέει πολλά. Η φετινή της πορεία δείχνει ότι παρότι η ομάδα άλλαξε κατά πολύ το καλοκαίρι το επίπεδο της παραμένει ιδιαίτερα υψηλό και ανταγωνιστικό.

Θα είναι μία πολύ δύσκολη σειρά, καθώς έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο παιχνίδι.

Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία που έχουμε ως τώρα στη διοργάνωση».

Οι «κυανοκίτρινοι» θα παίξουν με τη γερμανική ομάδα σε μια σειρά best-of-three, όπου ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 ή 3 Απριλίου, ο δεύτερος στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στις 9 ή 10 Απριλίου, ενώ αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 16 ή 17 Απριλίου.

Το Final-4 του Basketball Champions League θα διεξαχθεί στις 26 και 28 Απριλίου στην Stark Arena του Βελιγραδίου.