Πουλιανίτης: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή»!
i

©InTime

Πουλιανίτης: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή»!

Sportal newsroom 19:40 - 16.10.2023

Το Περιστέρι bwin αντιμετωπίζει τη Λε Μαν την Τρίτη (17/10, 21:30, COSMOTE SPORT 5HD) στην πρεμιέρα του Basketball Champions League εκτός έδρας και ο Στέλιος Πουλιανίτης εξηγεί πως οι «κυανοκίτρινοι» θα αποδράσουν με το «διπλό»

Το Περιστέρι bwin είναι πανέτοιμο για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση την Τρίτη (17/10, 21:30, COSMOTE SPORT 5 HD) εκτός έδρας με τη Λε Μαν, στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να ξεκινήσουν με το... δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

«Παίζουμε το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι εκτός έδρας το οποίο απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και πολύ ενέργεια. Η Λε Μαν είναι μια ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό, πρέπει να μπούμε έτοιμοι από την αρχή, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για 40 λεπτά» εξηγεί ο Στέλιος Πουλιανίτης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα.

Το πρωΐ της Δευτέρας (16/10) ο Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησε την προπόνηση στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το Λε Μαν, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση για το Περιστέρι bwin της νέας χρονιάς.