Πουλιανίτης: «Να βγάλουμε ενέργεια με το Λαύριο»
i

©InTime

Πουλιανίτης: «Να βγάλουμε ενέργεια με το Λαύριο»

Πάνος Κορομηλάς 16:54 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 10.02.2024

Το Περιστέρι bwin δοκιμάζεται στο Λαύριο την Κυριακή (11/2, 18:00, ΕΡΤ SPORTS 1) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Στο Λαύριο δοκιμάζεται την Κυριακή (11/2, 18:00, ΕΡΤ SPORTS 1) το Περιστέρι bwin, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. 

Οι «κυανοκίτρινοι» ξέρουν ότι είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί σοβαρότητα και προσοχή, προκειμένου να υλοποιήσουν τον στόχο τους.

«Την Κυριακή πρέπει να αντιδράσουμε απέναντι στο Λαύριο, να βγάλουμε πολύ ενέργεια στην άμυνα και συγκέντρωση από την αρχή του παιχνιδιού, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη» υποστηρίζει ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Όσο για τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης με την ομάδα της Λαυρεωτικής, ο πόιντ γκαρντ του Περιστερίου bwin, επισήμανε: «Πρέπει να βάλουμε αρκετή πίεση στη μπάλα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ώστε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να πετύχουμε τον στόχο μας».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }