Σπανούλης: «Ψυχολογικό το πρόβλημα μας»
i

©InTime

Σπανούλης: «Ψυχολογικό το πρόβλημα μας»

Sportal newsroom 20:31 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 21.10.2023

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι που οδήγησε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ

Στην ψυχολογία στάθηκε ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην έλλειψη καρδιάς σε ότι αφορά τον περιορισμό του Άντριου Χάρισον.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου bwin, Βασίλη Σπανούλη:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Εμείς, μιλήσαμε αρκετά τις δύο αυτές ημέρες. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε τη συνέχεια όμως που θέλουμε και θέλω.

Μετά από δύο παρατάσεις στη Ρόδο, την ήττα στο καλάθι από τον Παναθηναϊκό, την κακή εμφάνιση στη Λεμάν και σήμερα μια ήττα στις λεπτομέρειες. Είναι και κάπου ψυχολογικό το πρόβλημά μας, είμαστε καινούρια ομάδα, κάποιοι παίκτες μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό και πρέπει να κάνουν το βήμα παραπάνω και να βοηθήσουν την ομάδα όπως μπορούν.

Είχαμε πολλά λάθη, ειδικά για εκτός έδρας ματς, 18 αβίαστα πάρα πολλά, κάτι που δείχνει και την ψυχολογία μας. Είναι δουλειά μου να το αλλάξω αυτό και να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση».

Για το χαμηλό σκορ του παιχνιδιού, είπε: «Δεν ήταν επιλογή μας. Θέλαμε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, η οποία μένει πολύ στα γκαρντ μας και δεν υπάρχει καλό ομαδικό παιχνίδι. Σταματήσαμε να τρέχουμε. Όταν το παιχνίδι πήγε στο 1-1 με τον Χάρισον δεν είχαμε την περηφάνια και την καρδιά για να τον σταματήσουμε, ούτε για να πάρουμε τα ριμπάουντ και είναι κάτι που μας προβληματίζει πάρα πολύ».