Σπανούλης: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ»
i

©InTime

Σπανούλης: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ»

Sportal newsroom 20:46 - 10.12.2023

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης εξήγησε τα αίτια της ήττας από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Η αστοχία από την περιφέρεια σε αντίθεση με τον Άρη ήταν το σημείο που καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα και οδήγησε στην ήττα του Περιστερίου bwin, σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη.

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ» ήταν το πρώτο σχόλιο του στη συνέντευξη Τύπου.

Και όταν ρωτήθηκε για τις περισσότερες κατοχές της ομάδας του, σχολίασε: «Σουτάραμε με 20% στα τρίποντα, ενώ ο Άρης έβαλε 8 παραπάνω τρίποντα από εμάς. Είχε 50% με 13/26, εμείς με 5/22 τρίποντα δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι ένα συνεχές πρόβλημα που έχουμε στο σουτ».

Για την απουσία του Τζέιλεν Χαντς και αν έπαιξε ρόλο o Βασίλης Σπανούλης, είπε: «Σίγουρα ο Τζέιλεν είναι μια μεγάλη απουσία για μας, αλλά έχουμε κι άλλους παίκτες οι οποίοι μπορούν να καλύψουν την απουσία του. Βγάλαμε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ, είχαμε πολλές δεύτερες κατοχές, πολλά κλεψίματα, ο Άρης έκανε 22 λάθη, αλλά εμείς πετύχαμε μόνο 9 πόντους στον αιφνιδιασμό. Όταν κάνει ο αντίπαλος τόσα λάθη πρέπει να τιμωρείς τα λάθη του και να τα μετουσιώνεις σε καλάθια».