Οι διαιτητές του τελικού του Final 8
i

Περιστέρι - Ολυμπιακός/©Intime

Οι διαιτητές του τελικού του Final 8

Sportal newsroom 12:01 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 19.02.2023

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Ολυμπιακού και Περιστερίου Bwin.

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με το Περιστέρι Bwin για το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος σήμερα (19/02) στις 19:15 (ΕΡΤ3). Οι Πειραιώτες δεν έχουν άλλο στόχο πέρα από την κατάκτηση του 11ου τίτλου τους, ενώ από την πλευρά τους οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης αναζητούν το παρθενικό τους τρόπαιο στη διοργάνωση.

Για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές που θα τη διευθύνουν. Συγκεκριμένα οι Πουρσανίδης, Πιτσίλκας και Θεονάς κληρώθηκαν να «σφυρίξουν» τον τελικό του Final 8 Κυπέλλου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Ο πρωτάρης Πρίγκιπας από το Περιστέρι και ο εικοστός τελικός του Ολυμπιακού
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:43 - 19.02.2023

Ο πρωτάρης Πρίγκιπας από το Περιστέρι και ο εικοστός τελικός του Ολυμπιακού

Για το Περιστέρι είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει και το απόγευμα της Κυριακής (19/2, 19.15, ΕΡΤ3) θα συναντήσει τον Ολυμπιακό, στην 20η παρουσία του σε τελικό Κυπέλλου. Η ώρα του τελικού στο Ηράκλειο της Κρήτης έφθασε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε κλήρωση μεταξύ πέντε διαιτητών (Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ., Κάρδαρης, Πιτσίλκας, Θεονάς). Από αυτούς τους πέντε, εκτός έμειναν οι Τσαρούχα, Κορομηλάς και Κατραχούρας.

Μάλιστα, η ΕΟΚ στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι  σε αναμονή θα βρίσκεται ο Παπαπέτρου σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο και κάποιο μέλος της διαιτητικής τριάδας δεν μπορεί να συμμετάσχει στον αγώνα.