Περιστέρι - Κολοσσός σε φιλικό «κεκλεισμένων των θυρών»

Βασίλης Σπανούλης

i

© Intime

Περιστέρι - Κολοσσός σε φιλικό «κεκλεισμένων των θυρών»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:53 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 12.09.2023

Περιστέρι και Κολοσσός θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου.

Το Περιστέρι συνεχίζει τα δυνατά φιλικά προετοιμασίας, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Κολοσσό.

Η ομάδα της Ρόδου θα δώσει σειρά φιλικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τον Κούρο Σεγκούρα και τους παίκτες του να αγωνίζονται την Τετάρτη (13/9, 19:30) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με το Περιστέρι, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών»

Σεγκούρα και Σπανούλης θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν, σε μια αναμέτρηση που θα αποτελέσει και... πρόβα για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Basket League, στις 7 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου:

Με τον Κολοσσό Ρόδου θα αναμετρηθεί το Περιστέρι bwin σε φιλικό παιχνίδι «κεκλεισμένων των θυρών» την Τετάρτη (13/9, 19:30) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:15 - 12.09.2023

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League

O ΕΣΑΚΕ πραγματοποίησε την κλήρωση του νέου πρωταθλήματός του στα γραφεία του και το πρόγραμμα της νέας λίγκας έκρυβε ντέρμπι αιωνίων νωρίς, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την 4η αγωνιστική!

Μετά την αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης με τον Παναθηναϊκό, οι «κυανοκίτρινοι» θα αναμετρηθούν με την ομάδα της Ρόδου σ’ ένα παιχνίδι, όπου ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.