Σπανούλης: «Να γίνει θεσμός το τουρνουά»

Βασίλης Σπανούλης

i

Glomex

Σπανούλης: «Να γίνει θεσμός το τουρνουά»

Νίκος Καλαμπάκας 23:05 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 10.09.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Το Περιστέρι ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στον αγώνα που έκλεισε το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» και ο κόουτς της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας, αλλά και στα στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια προσφέρονται για συμπεράσματα, ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του επισημαίνοντας ότι το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» θα πρέπει να γίνει θεσμός!

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Σίγουρα δεν έχουμε τους ίδιους στόχους με τον Παναθηναϊκό. Προσπαθούμε να βάλουμε τις αρχές μας», είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων.

«Κάναμε ένα πολύ άσχημο πρώτο δεκάλεπτο, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και παίξαμε πάνω σε αυτά που έχουμε δουλέψει. Χάσαμε πάρα πολλές βολές και εύκολα καλάθια. Σημασία έχει να δούμε αυτά που θέλουμε και να βελτιώσουμε αυτά που δεν μας αρέσουν», συμπλήρωσε, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να γίνει θεσμός το τουρνουά που διοργανώνει το Περιστέρι:

Αταμάν: «Η σκέψη μας στα θύματα της κακοκαιρίας Daniel, η ζωή πρώτα, ο αθλητισμός έπεται» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:27 - 10.09.2023

Αταμάν: «Η σκέψη μας στα θύματα της κακοκαιρίας Daniel, η ζωή πρώτα, ο αθλητισμός έπεται» (vid)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Περιστέρι στον μεταξύ τους αγώνα για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» και ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στάθηκε στο δράμα που ζει η Ελλάδα μετά τα «χτυπήματα» της κακοκαιρίας Daniel.

«Πάνω από όλα τιμούμε την μνήμη του Φάσουρα. Πρέπει να γίνει θεσμός αυτό το τουρνουά. Έγινε ένα πολύ καλό τουρνουά και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος».

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός νίκησε το Περιστέρι με σκορ 84-75. Οι δύο ομάδες χάρισαν άφθονο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο οποίο διοργανώθηκε το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».