Αταμάν: «Η σκέψη μας στα θύματα της κακοκαιρίας Daniel, η ζωή πρώτα, ο αθλητισμός έπεται» (vid)

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Αταμάν: «Η σκέψη μας στα θύματα της κακοκαιρίας Daniel, η ζωή πρώτα, ο αθλητισμός έπεται» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 22:27 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 10.09.2023

Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Περιστέρι στον μεταξύ τους αγώνα για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» και ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στάθηκε στο δράμα που ζει η Ελλάδα μετά τα «χτυπήματα» της κακοκαιρίας Daniel.

Στο δράμα που βιώνουν οι συμπολίτες μας στη Λάρισα, τα Τρίκαλα και το Πήλιο αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου

Ο τούρκος κόουτς των «πρασίνων» ξεκίνησε να μιλάει για τους συμπολίτες μας οι οποίοι εδώ και μερικές μέρες ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη, τονίζοντας ότι μπροστά σε τέτοια φαινόμενα όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα .

«Περισσότερο σημαντικό από τον Παναθηναϊκό είναι η κακοκαιρία που χτύπησε την Ελλάδα και όσα άφησε πίσω της. Γνωρίζω για την καταστροφή στην Ελλάδα, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ' όλα, οπότε το μπάσκετ δεν είναι σημαντικό. Πολλοί άνθρωποι πέθαναν, άλλοι έχασαν την περιουσία τους. Πιο σημαντικό είναι η ανθρώπινη ζωή. Εδώ είναι απλά αθλητισμός, έξω είναι η κανονική ζωή», είπε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Για την εικόνα της ομάδας του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε:

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, έχουμε απουσίες πέντε σημαντικών παικτών οι οποίοι θα επιστρέψουν και θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι».

Ποια είναι η γνώμη σας για τη φετινή ομάδα;

«Πρέπει να δούμε ολόκληρη την ομάδα. Να έχουμε φουλ ρόστερ. Ο Αντετοκούνμπο ήταν τραυματίας, δεν έπαιξε. Το Περιστέρι έχει καλή ομάδα, ήταν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι. Θα δώσουμε κι άλλους αγώνες, έχουμε τη Ρόδο, ενώ έχουμε και το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος για να βγάλουμε συμπεράσματα».