Δείπνο αποχαιρετισμού στο Περιστέρι

Δείπνο αποχαιρετισμού στο Περιστέρι

Sportal newsroom 17:55 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 13.06.2023

Παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση του Περιστερίου δείπνησαν σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής χρονιάς

Με δείπνο ολοκληρώθηκε η φετινή εξαιρετική σεζόν του Περιστερίου στην Basket League όπου κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες των «κυανοκιτρίνων», ο Βασίλης Σπανούλης με τους συνεργάτες του, η διοίκηση του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι στην ΚΑΕ δείπνησαν σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων, όπου είχαν την ευκαιρία να αναπολήσουν τις ωραίες στιγμές που προσέφερε η ομάδα σε όλη τη χρονιά.

Το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στο εσωτερικό του Περιστερίου αποτυπώθηκε και στο τραπέζι του αποχαιρετισμού μιας απόλυτα επιτυχημένης σεζόν, όπου η ομάδα εκτός από την 3η θέση στο πρωτάθλημα ήταν και φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αυτός είναι ο νέος βασιλιάς του ΝΒΑ (vids)
NBA

17:00 - 13.06.2023

Αυτός είναι ο νέος βασιλιάς του ΝΒΑ (vids)

Όσοι τον προσπέρασαν, τον υποτίμησαν ή αδιαφόρησαν με την περίπτωση του Νίκολα Γιόκιτς στο ξεκίνημα της καριέρας τους, έχουν ήδη φάει τη γλώσσα τους και έχουν χτυπήσει το κεφάλι τους στον τοίχο. Ο Σέρβος σέντερ από το Νο 41 του Draft 2014 έγινε ο νέος κυρίαρχος του ΝΒΑ, που δεν χρειάζεται να ψάξει για τον επόμενο βασιλιά. Τον έχει βρει ήδη!

Με το δείπνο αυτό ολοκληρώθηκε η χρονιά και πλέον θα μπουν σύντομα οι βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.