Οπαδοί του Περιστερίου στην Ουγγαρία για το ματς με τη Σομπατέλι

Οπαδοί του Περιστερίου στην Ουγγαρία για το ματς με τη Σομπατέλι

Sportal newsroom 18:53 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 21.11.2023

Οπαδοί του Περιστερίου ταξίδεψαν στη Βιέννη για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τη Σομπατέλι για την τέταρτη αγωνιστική του BCL.

Πάνω από 100 φίλοι του Περιστερίου ταξίδεψαν στη Βιέννη για να παρακολουθήσουν από κοντά στον αγώνα με τη Σομπατέλι για την τέταρτη αγωνιστική του BCL. Οι οπαδοί της ομάδας των δυτικών προαστίων «πιάστηκαν» από τον φωτογραφικό φακό του hooligans TV στο Instagram.

Οι φίλοι του Περιστερίου προφανώς πέταξαν για τη Βιέννη και από εκεί μετέβησαν οδικώς για την πόλη της Ουγγαρίας που απέχει περίπου 136 χιλιόμετρα. Η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για την ομάδα των δυτικών προαστίων, που νίκησε το Σάββατο το Λαύριο, καθώς σε περίπτωση νίκης αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον πρώτο όμιλο.

Κασελάκης: «Συγκέντρωση και ένταση στο 100%, ώστε να φτάσουμε στη νίκη»!

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Σομπατέλι, ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε ότι η ομάδα του Περιστερίου πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένη. «Έχουμε μπροστά μας το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι του ομίλου μας στο Basketball Champions League με την Φάλκο Ζομπατέλι. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Είναι μια ομάδα που στην έδρα της παίζει ιδιαίτερα σκληρά», εξήγησε ο αρχηγός της ομάδας των δυτικών προαστίων.

«Η κατεύθυνση για μας είναι ξεκάθαρη, πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατή άμυνα, να τους βγάλουμε από τη… βολή τους και να τρέξουμε πολύ στον αιφνιδιασμό έτσι ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Είναι πολύ κρίσιμη καμπή για τον όμιλο που συμμετέχουμε και κάθε λάθος μετράει. Οπότε συγκέντρωση και ένταση πρέπει να είναι στο 100% και αν τα έχουμε αυτά τα δυο στοιχεία, στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη νίκη», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης.