Από το Περιστέρι στη Μπρέσια ο Μπίλαν!
i

©InTime

Από το Περιστέρι στη Μπρέσια ο Μπίλαν!

Sportal newsroom 19:10 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 19.06.2023

Διετές συμβόλαιο με την Μπρέσια υπέγραψε ο Μίρο Μπίλαν μετά την εξαιρετική σεζόν με το Περιστέρι

Την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με το Περιστέρι ο Μίρο Μπίλαν την εξαργύρωσε με ένα διετές συμβόλαιο στη Μπρέσια! Ο Κροάτης σέντερ που συνεργάστηκε υποδειγματικά με τον Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα των «δυτικών προαστίων» είδε με την μετοχή του στο χρηματιστήριο του μπάσκετ να κάνει limit-up.

Ο Μίρο Μπίλαν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 300.000 ευρώ και αυτό το γεγονός αν μη τι άλλο δείχνει το πόσο αποτελεσματικός ήταν με την φανέλα του Περιστερίου. Ο 33χρονος σέντερ επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μπρέσια, καθώς είχε αγωνιστεί για δυο χρόνια στη Ντιναμό Σάσαρι.

Τη φετινή σεζόν, ο Μίρο Μπίλαν αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες της εκπληκτικής πορείας του Περιστερίου στον δρόμο για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Τελείωσε το πρωτάθλημα με 12,6 πόντους, 8,3 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ μέσο όρο στην Basket League.

Με αυτούς τους αριθμούς υπέγραψε το συμβόλαιο στην Μπρέσια, που αποτελεί επιβράβευση της πολύ καλής παρουσίας του και της αποτελεσματικότητας του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο μυαλό του Κώστα Σλούκα: Τι τον κρατάει, τι τον φοβίζει στην παραμονή και οι Σειρήνες
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:51 - 19.06.2023

Στο μυαλό του Κώστα Σλούκα: Τι τον κρατάει, τι τον φοβίζει στην παραμονή και οι Σειρήνες

Ο Κώστας Σλούκας είναι μπροστά σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι, με το μέλλον του στον Ολυμπιακό να αποτελεί ένα ερωτηματικό, ενώ το ραντεβού του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να είναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει και το Περιστέρι πλέον να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, καθώς όλοι περίμεναν να μείνει στα «δυτικά» μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε, όμως ήρθαν οι Ιταλοί με ένα κλειστό διετές συμβόλαιο με υψηλότατες αποδοχές, που δεν του άφηναν περιθώρια να αρνηθεί την πρόταση.