Ο Κώστας Παπανικολάου στο ζεϊμπέκικο και οι Βεζένκοφ - Μπαφές στα παλαμάκια (vid)

Ο Παπανικολάου χορεύει ζεϊμπέκικο

i

Ο Παπανικολάου χορεύει ζεϊμπέκικο / Printscreen

Ο Κώστας Παπανικολάου στο ζεϊμπέκικο και οι Βεζένκοφ - Μπαφές στα παλαμάκια (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου το έζησε με την ψυχή του στο γλέντι του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του νταμπλ, με τον αρχηγό των Ερυθρόλευκων να χορεύει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στην πίστα του Fantasia.

Το γλέντι του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του νταμπλ είχε τα... πάντα, με τον Κώστα Παπανικολάου να προσθέτει ακόμα ένα «κερασάκι» στην νυχτερινή τούρτα των Πειραιωτών.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όπως είχατε δει από την κάμερα του Sportal, είχε... σπάσει το κορμί του με ένα τσιφτετέλι, ενώ τώρα σειρά είχε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Ο Κώστας Παπανικολάου σηκώθηκε στην πίστα και υπό τους ήχους του «Δεν θέλω τέτοιους φίλους», έριξε την... στροφή του, με τον κόσμο να τον λούζει με λουλούδια και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που είχαν μείνει στο γλέντι, να του χτυπούν παλαμάκια.

Όπως θα δείτε μέσα από την κάμερα του Ολυμπιακού, ο Σάσα Βεζένκοφ, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Μπαφέ, τραγούδησαν αγκαλιά το τραγούδι και χειροκρότησαν τις στροφές του αρχηγού, κίνηση που δείχνει και το μεγάλο δέσιμο που έχει ο οργανισμός των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός, πέραν αυτού του χορού, γενικά είχε ζήσει σύσσωμος το γλέντι, με τον κόσμο να γίνεται ένα με την ομάδα, φωνάζοντας συνθήματα, τραγουδώντας, χορεύοντας και διασκεδάζοντας τον πέμπτο σερί τίτλο της ομάδας εντός των συνόρων.

Το video με το... βαρύ ζεϊμπέκικο του Κώστα Παπανικολάου:

Το γλέντι του Ολυμπιακού μέσα από την κάμερα του Sportal: