Τελικά ο Φαλ... γελάει! Τον είδε ο Παπανικολάου και δεν το πίστευε (vid)

Τελικά ο Φαλ... γελάει! Τον είδε ο Παπανικολάου και δεν το πίστευε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:52 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 18.06.2023

Όταν ο Παπανικολάου είδε τον Μουσταφά Φαλ να γελάει έπαθε σοκ. Δεν το περίμενε. Ο Γάλλος σέντερ είναι πάντα σοβαρός και μετρημένος, αλλά αυτή τη φορά -μέσα στον ενθουσιασμό των πανηγυρισμών- του... έφυγε ένα χαμόγελο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού το έκανε βούκινο!

O μύθος λέει πως του Μουσταφά Φαλ σπανίως του... κλέβεις ένα χαμόγελο. Στο γήπεδο είναι κυρίαρχος. Ικανότατος στην επίθεση και «βουνό» στην άμυνα. Παίζει έξυπνα και αποτελεσματικά. Δεν γκρινιάζει, δεν πανηγυρίζει και κοιτάει με επαγγελματισμό την κάθε φάση για να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει την ομάδα του. Εκτός γηπέδου, παραμένει πάντα σοβαρός και μετρημένος. 

«Κάποιοι» τον έχουν δει να χαμογελάει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μία συνηθισμένη κατάσταση για τον Γάλλο σέντερ. Κατά τη διάρκεια της φιέστας οι συμπαίκτες του έκαναν σαν μικρά παιδιά. Χαίρονταν την κάθε στιγμή, πείραζαν ο ένας τον άλλον και πανηγύριζαν έκρυθμα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου πρωτοστατούσε, αλλά ως... παλιός είχε και το νου του στους υπόλοιπους. 

Τα λικνίσματα της Μπέριλ που εξάπτουν την Fantasia (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:30 - 18.06.2023

Τα λικνίσματα της Μπέριλ που εξάπτουν την Fantasia (vid)

Στο νυκτερινό κέντρο Fantasia Live γιόρτασε ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το επίτιμο μέλος της ομάδας, η Μπέριλ ΜακΚίσικ -η σύζυγος του Σακίλ- δεν άργησε να ξεκινήσει τον χορό και να... απογειώσει το πρόγραμμα.

Το βλέμμα του επικεντρώθηκε πάντως, πάνω στον Φαλ. Μάλιστα, όταν τον είδε να χαμογελάει, το μόνο που ήθελε ήταν να μοιραστεί με τους υπόλοιπους την είδηση. Μόλις είδε ο Φαλ να ανταποκρίνεται στα συναισθήματα χαράς, τότε έκανε νόημα στον Γιώργος Μπαρτζώκα. «Κόουτς κοίτα!», του φώναξε «ο Μους γελάει». Ούτε ο τεχνικός του Ολυμπιακού το περίμενε και άρχισαν τα... πειράγματα!