Τα λικνίσματα της Μπέριλ που εξάπτουν την Fantasia (vid)

Τα λικνίσματα της Μπέριλ που εξάπτουν την Fantasia (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:30 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 18.06.2023

Στο νυκτερινό κέντρο Fantasia Live γιόρτασε ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το επίτιμο μέλος της ομάδας, η Μπέριλ ΜακΚίσικ -η σύζυγος του Σακίλ- δεν άργησε να ξεκινήσει τον χορό και να... απογειώσει το πρόγραμμα.

Δεν έχει λήψη στιγμή από το κερκίδα. Ήταν πάντα εκεί! Στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η αγαπημένη του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, ουσιαστικά φέτος σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού. Μόνο ρόλο μέσα στο παρκέ δεν πήρε από τον Γιώργος Μπαρτζώκα

Πάντως, στη Fantasia Live, εκεί όπου... ξημερώθηκε ο Ολυμπιακός διασκεδάζοντας με τα σουξέ του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά, η Μπέριλ ΜακΚίσικ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην «αγωνιστική» δράση της ομάδας. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να ζεσταθεί, αλλά μόλις το κέφι άναψε η όμορφη Αμερικανίδα άρχισε τον χορό και το ευχαριστήθηκε με την ψυχή της. 

Δίπλα της ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιά η Σακίλ, κι αυτός με ένα πούρο στα χέρια όπως ο Τόμας Ουόκαπ. Χόρεψαν και μαζί αν και ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν έδειξε πως είχε γνώση των σουξέ. Είχε όμως, τη χαρά του πρωταθλητή!