Λοβ: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας με τον Κολοσσό»!
i

©InTime

Λοβ: «Να δείξουμε τον χαρακτήρα μας με τον Κολοσσό»!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:03 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 29.05.2024

Ο Ζερμέιν Λοβ ανέλυσε τον πρώτο αγώνα των playoffs του Περιστερίου bwin την Τετάρτη (15/5, 20:15, ΕΡΤ 3) με τον Κολοσσό

Με τον Κολοσσό Ρόδου θα αναμετρηθεί το Περιστέρι bwin την Τετάρτη (15/5, 20:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», στον πρώτο προημιτελικό των playoffs της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θέλουν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα της έδρας και να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδο στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

«Τα playoffs είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάναμε όλη τη σεζόν. Με το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Κολοσσό, είναι μια ακόμη ευκαιρία να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και να προστατεύσουμε την έδρα μας» υποστήριξε ο Ζερμέιν Λοβ για την αναμέτρηση με τους Ροδίτες.

Και πρόσθεσε: «Παίζουμε με μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος και δεν τα παρατάει ποτέ. Πρέπει να παίξουμε ένα κυριαρχικό παιχνίδι ελέγχοντας τον ρυθμό και τα ριμπάουντ μέσα από την καλή μας άμυνα για να φτάσουμε στη νίκη».

Ο Αμερικανός γκαρντ του Περιστερίου bwin αναφέρθηκε και στους φίλους της ομάδας.

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει δύναμη και ώθηση να πετύχουμε τον στόχο μας» υπογράμμισε.

Η Μετροπολιτάν χρεοκόπησε και δεν θα αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γαλλίας
REST OF THE WORLD

17:35 - 14.05.2024

Η Μετροπολιτάν χρεοκόπησε και δεν θα αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γαλλίας

Σε δύσκολη φάση βρίσκεται η πρώην ομάδα του Βίτορ Ουεμπανιάμα. Οι Μετροπολιτάνς ενημέρωσαν τις Αρχές της Γαλλίας ότι έχουν χρεοκοπήσει και πως τη νέα σεζόν δεν θα μπορούν να αγωνιστούν σε κάποιο πρωτάθλημα της χώρας τους.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος που έμεινε εκτός αγώνα με τον Προμηθέα για προληπτικούς λόγους αναμένεται να επανέλθει στην 12αδα κόντρα στην ομάδα της Ρόδου.