Πήρε το πτυχίο προπονητικής ο Σπανούλης - Μαζί του Β. Μάντζαρης και Ζήσης

Πήρε το πτυχίο προπονητικής ο Σπανούλης - Μαζί του Β. Μάντζαρης και Ζήσης

Sportal newsroom 19:07 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 29.06.2023

Το δίπλωμα προπονητικής α’ κατηγορίας πήραν ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Η προπονητική έχει κερδίσει πολλούς πρώην καλαθοσφαιριστές και πλέον αυτός ο αριθμός αυξάνεται, καθώς το δίπλωμα προπονητικής α’ κατηγορίας απέκτησαν ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Και μπορεί ο «Kill-Bill» να δείχνει ήδη τα δείγματα της δουλειάς του στο Περιστέρι το οποίο καθοδηγεί από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά στο κλαμπ των προπονητών της Basket League μπαίνουν πλέον ο Νίκος Ζήσης που αυτή την ώρα είναι τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, καθώς επίσης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος επέστρεψε από τη Βενεζουέλα, όπου αγωνίζονταν και θα συνεχίσει να παίζει τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι τρεις πρώην συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα θα έχουν στο συρτάρι τους το δίπλωμα προπονητικής α’ κατηγορίας που απέκτησαν έπειτα από τις εξετάσεις που έδωσαν και πέρασαν επιτυχώς. Στα πλεονεκτήματα που είχαν ήταν η θητεία τους στις Εθνικές ομάδες που έδινε ένα επιπλέον μπόνους.

Οι Σπανούλης, Ζήσης και Μάντζαρης έβγαλαν και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, όπου τα χαμόγελα τους φανέρωναν και την διάθεση τους.