Ο Άρης συμφώνησε με τον Κατσίβελη! (vid)
i

©InTime

Ο Άρης συμφώνησε με τον Κατσίβελη! (vid)

Γιάννης Πάλλας 18:21 - 29.06.2023

Στον Άρη θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Κατσίβελης

Παρότι είχε φτάσει πολύ κοντά στον Προμηθέα ο Δημήτρης Κατσίβελης, τελικά ο Άρης με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να έρθει σε συμφωνία μαζί του και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους!

Ο 31χρονος γκαρντ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και άμεσα αναμένεται να κλείσει το θέμα με την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο Δημήτρης Κατσίβελης στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε με τη φανέλα του Κολοσσού 7.8 πόντους μέσο όρο και 3.8 ασίστ σε 21 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα playoffs.

Ο Γιάννης Καστρίτης και η διοίκηση των «κιτρίνων» κινούνται μεθοδικά και μετά την παραμονή του Ίσμαελ Σανόγκο και την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τολιόπουλου, απέκτησαν τον Ανγκολέζο Σίλβιο Ντε Σόουζα και την Πέμπτη (29/6) ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Κατσίβελη.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα ήρθε και η ανακοίνωση του Eurocup που επικύρωνε τη συμμετοχή του Άρη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, γεγονός που δημιούργησε ένα κλίμα ευφορίας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το παράπονο του Νίκου Παππά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

16:14 - 29.06.2023

Το παράπονο του Νίκου Παππά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Έχει αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ, δεν έχει αποφασίσει αν θα... κατέβει για Δήμαρχος, αλλά -έτσι κι αλλιώς- ο Νίκος Παππάς παραμένει στο προσκήνιο με τις δηλώσεις του. Αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε στο ANT1 και «Το Πρωινό» και επικεντρώθηκε στο φαινόμενο «Αντετοκούνμπο», από τον οποίο έχει έξτρα απαιτήσεις.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Καστρίτης θα περιμένει για να προβεί στις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης του Άρη, καθώς θεωρεί ότι με την παρουσία στο Eurocup θα μπορέσει ο σύλλογος να προσελκύσει και ποιοτικότερους ξένους.