Ο Μόντι Ουίλιαμς είχε ως προτεραιότητα την υγεια της γυναίκας του που πάλευε με τον καρκίνο του μαστού

Ο Μόντι Ουίλιαμς είχε ως προτεραιότητα την υγεια της γυναίκας του που πάλευε με τον καρκίνο του μαστού

Χρήστος Τσάλτας 09:25 - 14.06.2023

Μια πολύ μεγάλη «δοκιμασία» βίωσε ο Μόντι Ουίλιαμς, ο οποίος αποκάλυψε κατά την παρουσίασή του από τους Ντιτρόιτ Πίστονς πως η σύζυγός του διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.

Σε νέα εποχή μπήκαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, που πλέον με τον Μόντι Ουίλιαμς στην άκρη του πάγκου τους φιλοδοξούν να ζήσουν και πάλι μεγάλες στιγμές. Η ομάδα του Μίσιγκαν θέλει να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώμματα της Ανατολής και η κίνηση με την πρόσληψη του κορυφαίου προπονητή του ΝΒΑ για το 2022 δείχνει την κατεύθυνσή τους.

Συν τοις άλλοις, η επιθυμία για την πρόσληψη του έμπειρου κόουτς ήταν μεγάλη, κάτι που αποτυπώνεται και στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο πρώην προπονητής των Φοίνιξ Σανς. Ο οποίος θα έχει λαμβάνειν 78,5 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για το ακριβότερο συμβόλαιο που έχει υπογράψει προπονητής στο ΝΒΑ, το οποίο μάλιστα μπορεί να φτάσει ακόμα κια τα 100 εκατ. Απόδειξη του πόσο πολύ ήθελαν οι Πίστονς τον έμπειρο προπονητή.

Την ίδια ώρα όμως δεν ήταν όλα τόσο... ρόδινα για τον ίδιο. Όχι γιατί είχε να αντιμετωπίσει την κριτική στο Φοίνιξ, κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, αλλά γιατί η σύζυγός του βίωνε μια πολύ σκληρή δοκιμασία, που επηρέασε και τον ίδιο.

Όπως αποκάλυψε στην παρουσίασή του από τους Πίστονς, κατά τη διάρκεια των πλέι οφ η γυναίκα του διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, σε μια εξέλιξη που άφησε το μπάσκετ στην άκρη για τον Ουίλιαμς. Μάλιστα αυτό που είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους των Πίστονς ήταν πως προτεραιότητα ήταν η σύζυγός του και δεν σκεφτόταν το ΝΒΑ εκείνη την ώρα.

Όταν όμως τα νέα για την κατάστασή της ήταν ευχάριστα και εκείνη του έδωσε το ΟΚ να προχωρήσει στο επόμενο βήμα του, ο Ουίλιαμς αποδέχτηκε την πρόταση των Πίστονς και μαζί με την σύζυγό του, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μετακόμισαν στο Μίσιγκαν για να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο.

Το κεφάλαιο αυτό φέρει την υπογραφή του Μόντι Ουίλιαμς, η εποχή του οποίου στους Πίστονς ξεκίνησε και μαζί ένας άνεμος αλλαγής για μια ομάδα που παραδοσιακά τα τελευταία 30 χρόνια είχε τη δική της δυναμική στο ΝΒΑ.