Πολονάρα: «Δείτε τι κάνει ο Πίτερς τώρα που παίζει 30 λεπτά - Ο Πετρούσεφ θα είναι κορυφαίος παίκτης»
i

© Euroleague Basketball

Πολονάρα: «Δείτε τι κάνει ο Πίτερς τώρα που παίζει 30 λεπτά - Ο Πετρούσεφ θα είναι κορυφαίος παίκτης»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 17:56 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 19.12.2023

Ο Ακίλε Πολονάρα, που πρόσφατα γύρισε στα παρκέ, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε για τα 4άρια της φετινής Euroleague και τον Άλεκ Πίτερς.

Ο Ακίλε Πολονάρα επέστρεψε στα γήπεδα μετά το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό. Πλέον, είναι καλά στην υγεία του και φοράει ξανά την φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες που πέρασε.

Ο Ιταλός φόργουορντ μίλησε στο «AREA 52» και αναφέρθηκε στους πάουερ φόργορντ της φετινής Euroleague.

Ολυμπιακέ θέλεις νίκη στην Μπολόνια; Ιδού πως θα το κάνεις!
EUROLEAGUE

11:05 - 19.12.2023

Ολυμπιακέ θέλεις νίκη στην Μπολόνια; Ιδού πως θα το κάνεις!

Μία έξοδος στην Μπολόνια ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον τώρα που η Βίρτους αποτελεί μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην EuroLeague και το κάνει με τρόπο εντυπωσιακό και μετά από αρκετά χρόνια σχετικής αδράνειας. Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Τρίτης (19/12, 21:30, NovaSports), αντιμετωπίζει τους Ιταλούς και υπάρχει τρόπος, αλλά απαιτείται κόπος για να τα καταφέρει...

Η θέση «4» έχει τραβήξει τα βλέμματα έως τώρα με τους περισσότερους διακριθέντες των έως τώρα αγωνιστικών να αγωνίζονται σε αυτή τη θέση: Τορνίκε Σενγκέλια, Τσίμα Μονέκε, Άλεκ Πίτερς, Ντίνος Μήτογλου.

Ο Ιταλός στάθηκε στον Πίτερς και τον χρόνο συμμετοχής του φέτος, αλλά και στο potential που έχει ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Πολονάρα και ο Πίτερς ήταν συμπαίκτες στην Μπασκόνια την σεζόν 2020/21, πριν πάνε αμφότεροι σε διάφορες ομάδες.

Οι δηλώσεις του Πολονάρα:

«Ο Τόκο είναι στο Top-3, ο Μονέκε παίζει πάρα πολύ καλά. Η θέση αυτή είναι κάτι σαν δεύτερη θέση πόιντ γκαρντ σε πολλές ομάδες, χρειάζεται να κάνεις τα πάντα, αλλά πρέπει να έχεις και την εμπιστοσύνη του προπονητή σου. Δείτε τι κάνει τώρα ο Πίτερς που παίζει 30 λεπτά. Ο Πετρούσεφ είχε μία εξαιρετική χρονιά με τον Ερυθρό Αστέρα και έμεινα πραγματικά έκπληκτος. Με την Εθνική Σερβίας δεν είχε μεγάλο ρόλο, καθώς ερχόταν πίσω από τους Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ και Γιόβιτς. Είναι νέος, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, έχει πολλά να βελτιώσει, αλλά θα είναι κορυφαίος παίκτης».

Sportal Euroleague Show με Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!