Πόποβιτς: «Ο Κερ είναι μ@@@» (vid)

Γρεγκ Πόποβιτς

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Πόποβιτς: «Ο Κερ είναι μ@@@» (vid)

Sportal newsroom 22:01 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 21.10.2023

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είχε μπόλικο χιούμορ μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Γκόλντεν Στειτ Ουόριορς.

 Μία διαδρομή που ξεκίνησε με αρκετή λάμψη πριν καν επιλεγεί στο Draft, τώρα αποδεικνύεται με πράξεις γιατί ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά θεωρείται ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει το... παρόν του ΝΒΑ. Ίσως και το μέλλον. Για την ώρα πάντως, ο 19χρονος Γάλλος, που επέλεξαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς να στηρίξουν την ύπαρξή τους, συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Ο Ουεμπανιαμά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη φιλική νίκη των Σπερς κόντρα στους Ουόριορς. Σε 20 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα που έμεινε στο παρκέ είχε 19 πόντους και δεν ήταν εύστοχος ως συνήθως (είχε 8/19 σουτ), αλλά έβαλε δύο τρίποντα, πήρε τέσσερα ριμπάουντ και έκανε 5 τάπες. Μόνο στην πρώτη περίοδο είχε 12 πόντους και 3 μπλοκ σε μία παρουσία που έχει ήδη τρομοκρατήσει τις άμυνες.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ, τόνισε πως ο Γάλλος ρούκι έχει αναζωογονήσει τον Γκρεγκ Πόποβιτς. Με τη δικιά του σειρά ο Αμερικανός κόουτς μίλησε για το γεγονός αυτό και παραδέχθηκε πως η παρουσία του «Γουέμπι» τον έχει γεμίσει με ενέργεια. 

«Από τι αναζωογονήθηκα; Ήμουν σε κάποιο ψυχιατρείο ή είχα κατάθλιψη και ήμουν κουλουριασμένος στο κρεβάτι μου ή κάτι τέτοιο; Ο Στιβ Κερ είναι μα@@@@ς! (γέλια). Πάντως συμφωνώ!», ανέφερε.