Γελάνε στο Κλίβελαντ με τη νέα φανέλα των Καβαλίερς (vid)

Γελάνε στο Κλίβελαντ με τη νέα φανέλα των Καβαλίερς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:58 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 19.10.2023

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν 2023-24 σκέφτηκαν να παρουσιάσουν την εναλλακτική τους εμφάνιση που θα χρησιμοποιήσουν σε θεματικούς εντός έδρας αγώνες. Όταν το κοινό είδε την... έμπνευση των σχεδιαστών δεν φάνηκε καθόλου ικανοποιημένο. Οι περισσότεροι άρχισαν να γελάνε και να ειρωνεύονται!

Όλα ήταν έτοιμα για τα αποκαλυπτήρια. Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει, η χαρακτηριστική μουσική που δημιουργούσε σασπένς ακουγόταν από τα ηχεία. Κι όταν έπεσαν οι κουρτίνες εμφανίστηκε μία κούκλα σαν αυτές στις βιτρίνες των καταστημάτων ρούχων. 

Πάνω της είχε... φορεθεί η City Edition φορεσιά των Ιπποτών, αυτή που θα εμφανίσουν σε επιλεγμένα και θεματικά εντός έδρας παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν του ΝΒΑ που ξεκινάει τα ξημερώματα της 25ης Οκτωβρίου. Όταν το κοινό την είδε τότε άρχισαν κάποια ανάμεικτα συναισθήματα για αρχή. Η ιστορία ξεκίνησε με αυθόρμητα χειροκροτήματα, αλλά όταν το μάτι των θεατών αποτύπωσε στον εγκέφαλο την τελική εικόνα (χρειάστηκαν μερικά 2-3 δευτερόλεπτα για να συμβεί αυτό) οι περισσότεροι άρχισαν να γελάνε. Κάποιοι επειδή θεώρησαν αστείο το θέαμα και κάποιοι άλλοι γέλαγαν από τα νεύρα τους. 

Η αλήθεια είναι ότι το θέαμα δεν ήταν καθόλου δελεαστικό. Σε μία εποχή που κυριαρχούν τα τρισδιάστατα ολογράμματα και τα εντυπωσιακά effect, οι Καβαλίερς είχαν μία εγκατάσταση με ντέξιον, κάποια φώτα... αρχαίας τεχνολογία και μία περιστρεφόμενη βάση που πάνω της ήταν τοποθετημένη η πλαστική κούκλα με την εμφάνιση της ομάδας. 

«Μα αυτό είναι σκουπίδι», ακούστηκε από την πλειοψηφία των φιλάθλων που βρίσκονταν στην παρουσίαση, ενώ και αργότερα μέσω των κοινωνικών δικτύων άρχισαν φίλοι των Ιπποτών να σχολιάζουν και να «κατακρεουργούν» τους υπεύθυνους αυτής της εικαστικής τραγωδίας. Αρχικά με χιούμορ και στη συνέχεια με μηνύματα απέχθειας... 

H Έιτζα Ουίλσον... ξεπέρασε τον Αντετοκούνμπο και φωτογραφήθηκε μαζί του
NBA

10:46 - 19.10.2023

H Έιτζα Ουίλσον... ξεπέρασε τον Αντετοκούνμπο και φωτογραφήθηκε μαζί του

Σε ατομικό επίπεδο έχει στην κατοχή της δύο τίτλους MVP στην κανονική διάρκεια και έναν στους τελικούς. Ακριβώς όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μόνο που η Έιτζα Ουίλσον κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημά της στο WNBA με τις Λας Βέγκας Έισις και ο Greek Freak θέλει να την... ισοφαρίσει! Προς το παρόν, απλώς υποκλίθηκε στο ταλέντο της και φωτογραφήθηκε μαζί της.

H φανέλα -αρέσει δεν αρέσει- είναι κοραλί χρώματος, όπως και η βασική της ομάδας, ενώ τα γράμματα και οι αριθμοί πάνω της είναι χρυσά. Στο στήθος γράφει «The Land», δηλαδή «O Τόπος», όπως είναι γνωστό το Κλίβελαντ του Οχάιο, αλλά τα αρνητικά σχόλια δεν αφορούν τα χρώματα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα που επηρεάστηκε βέβαια από την τραγική παρουσίαση και το επίπεδο του event συνολικά.