H Έιτζα Ουίλσον... ξεπέρασε τον Αντετοκούνμπο και φωτογραφήθηκε μαζί του

Έιτζα Ουίλσον

i

© photo by Sarah Stier / Getty Images / Ideal Images

H Έιτζα Ουίλσον... ξεπέρασε τον Αντετοκούνμπο και φωτογραφήθηκε μαζί του

Γιώργος Γαβριλάκης 10:46 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 19.10.2023

Σε ατομικό επίπεδο έχει στην κατοχή της δύο τίτλους MVP στην κανονική διάρκεια και έναν στους τελικούς. Ακριβώς όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μόνο που η Έιτζα Ουίλσον κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημά της στο WNBA με τις Λας Βέγκας Έισις και ο Greek Freak θέλει να την... ισοφαρίσει! Προς το παρόν, απλώς υποκλίθηκε στο ταλέντο της και φωτογραφήθηκε μαζί της.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/10) ολοκλήρωσαν το έργο τους. Οι Λας Βέγκας Έισις νίκησαν στο Game 4 των τελικών του WNBA τις Νιου Γιορκ Λίμπερτι και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Σε αυτή την πορεία η Έιτζα Ουίλσον έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο και τελικά έβαλε στη συλλογή της το δεύτερο τρόπαιο, ενώ δίπλα του αυτή τη φορά θα τοποθετήσει και την ατομική διάκριση της πολυτιμότερης παίκτριας των τελικών. 

Η 27χρονη πάουερ φόργουορντ αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα γυναικών από το 2018 και με την ομάδα του Λας Βέγκας πέραν την κατάκτηση των ομαδικών επιτυχιών, έχει αναδειχθεί δύο φορές ως πολυτιμότερη παίκτρια της κανονικής περιόδου. Όπως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς. Πλέον, κατέχει και μία φορά το βραβείο της MVP των τελικών, όπως ο Greek Greak του 2021. Στο βασικό τομέα όμως, που υπερέχει η Ουίλσον είναι στη διπλή κατάκτηση της κορυφής. Ο 28χρονος σταρ των Ελαφιών τα έχει καταφέρει μόνο μία φορά και... ψάχνει τη δεύτερη. 

Οι Ουόριορς με τον Κάρι εκτελεστή τιμώρησαν τους Κινγκς - Στο «μηδέν» ο Βεζένκοφ (vids)
NBA

08:29 - 19.10.2023

Οι Ουόριορς με τον Κάρι εκτελεστή τιμώρησαν τους Κινγκς - Στο «μηδέν» ο Βεζένκοφ (vids)

Με τρίποντο του Στέφεν Κάρι στα 5,5'' πριν το φινάλε οι Ουόριορς νίκησαν στο Γκόλντεν Στέιτ τους Σακραμέντο Κινγκς με 116-115, σε ένα φιλικό ματς που θύμισε... play offs - Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 12'35'' και δεν σκόραρε (0/3 τρίποντα), αλλά είχε 5 ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα μπλοκ.

Επίσης, δηλώνει και θαυμαστής της πλέον, αφού την είδε να πρωταγωνιστεί και να κυριαρχεί στο Madison της Νέας Υόρκης, να βάζει 24 πόντους και να παίρνει 16 ριμπάουντ στο τελευταίο ματς κόντρα στις Λίμπερτι και λίγο αργότερα την συνάντησε στους διαδρόμους του γηπέδου, φωτογραφήθηκε μαζί της και ακολούθως ανήρτησε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Με ένα emoji... υπόκλισης στο ταλέντο της και στο κατόρθωμά της.