Το All Star Game επιστρέφει στις... ρίζες του!

Φωτογραφία από παλιότερο All Star game

i

©Intime

Το All Star Game επιστρέφει στις... ρίζες του!

Νίκος Καλαμπάκας 19:11 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 18.10.2023

To NBA ψάχνει συνεχώς τρόπους να ανανεώνει το... πρόγραμμά του ωστόσο σύμφωνα με τον κομισάριό του, Άνταμ Σίλβερ, το φετινό All Star ίσως επιστρέψει στις ρίζες του!

Το NBA ενδέχεται να επαναφέρει το All-Star Game στην αρχική του μορφή, όταν αντίπαλοι ήταν η ομάδα της Ανατολής και της Δύσης.

Ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ είπε την Τετάρτη 18/10 κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο ESPN ότι το All Star σκέφτεται να επιστρέψει στην αρχική μορφή Ανατολής εναντίον Δύσης.

Εάν η λίγκα επιλέξει να αλλάξει μορφή, δεν θα υπάρχει άλλο draft παίκτη στο All-Star Weekend.

Οι Σαμς Καράνια και Μάικ Βορκούνοφ της Athletic ανέφεραν τον Μάιο ότι το πρωτάθλημα σκέφτεται να επιστρέψει σε αυτό το μοτίβο για το All-Star Game. Οι αλλαγές στην τρέχουσα μορφή "ήταν θέμα συζήτησης στις πρόσφατες συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου και των γενικών διευθυντών", πρόσθεσαν οι δύο δημοσιογράφοι.

"Το NBA και το NBPA συμφώνησαν τους τελευταίους μήνες να έχουν συζητήσεις για αυξημένη ανταγωνιστικότητα στο All-Star Game ως μέρος μιας νέας συλλογικής σύμβασης διαπραγμάτευσης, ανέφεραν πηγές. Οι αλλαγές ενδέχεται να έρθουν από τη σεζόν 2023-24", έγραψαν.

Πριν από τη σεζόν του 2018, το All-Star Game του NBA ήταν μεταξύ της Ανατολικής και της Δυτικής Περιφέρειας.

Έκτοτε, οι δύο ομάδες επιλέγονται από αρχηγούς. Οι αρχηγοί έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιους παίκτες θέλουν, ανεξάρτητα από τη ψηφοφορία.

Ο Τέιτουμ έβαλε δύσκολα στους Νικς και ο Πολ Τζορτζ στους... μισούς Νάγκετς - Νίκες για Ράπτορς και Πέλικανς (vids)
NBA

09:13 - 18.10.2023

Ο Τέιτουμ έβαλε δύσκολα στους Νικς και ο Πολ Τζορτζ στους... μισούς Νάγκετς - Νίκες για Ράπτορς και Πέλικανς (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν τους Νιου Γιορκ Νικς με 123-110 και ο Τζέισον Τέιτουμ σταμάτησε στους 28 πόντους. Στο Λ.Α. οι Κλίπερς με τον Πολ Τζορτζ να βάζει 23 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής επικράτησαν (116-103) των πρωταθλητών Νάγκετς απόντος του Νίκολα Γιόκιτς, ενώ οι Ράπτορς και οι Πέλικανς τα κατάφεραν στο Σικάγο και στο Ορλάντο αντίστοιχα.

Στο All-Star Game του 2023 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μπακς ήταν ο ένας αρχηγός και ο Λεμπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς ο δεύτερος.

Το 2024 ASG θα διεξαχθεί στην Ινδιανάπολη, που θα είναι η πρώτη φορά που η πόλη φιλοξενεί τη διοργάνωση από το 1985.

Tags: