Πόσα (πολλά) χρήματα χρειάζονται για να δεις τον dj Σακίλ Ο' Νίλ στη Μύκονο (vids)

Πόσα (πολλά) χρήματα χρειάζονται για να δεις τον dj Σακίλ Ο' Νίλ στη Μύκονο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:04 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 20.07.2023

Η καλοκαιρινή του περιοδεία του ως DJ περιλαμβάνει στάσεις στα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη, ενώ στις 25 του Ιουλίου ο Σακίλ Ο'Νιλ θα βρίσκεται στη Μύκονο. Όποιος θέλει να παρευρεθεί στο πάρτι, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του μαγιό!

Όσοι έχουν προγραμματίσει να πάνε τις επόμενες μέρες στη Μύκονο, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και κυρίως για να... ξέφρενα πάρτι, έχουν ενημερωθεί πως στο νησί θα βρίσκεται ο Σακίλ Ο'Νιλ. Όχι ως παλαίμαχος σέντερ του ΝΒΑ, αλλά με την δεύτερη λαμπερή του ιδιότητα. Ως DJ Diesel! 

Ο θρύλος του κορυφαίου πρωταθλήματος μετά την... συνταξουσιωδότηση του ως αθλητής έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της δράσης του ως διοργανωτής πάρτι με αυτόν στα deck. Εμφανίζεται στα μεγαλύτερα φεστιβάλ των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και της Ευρώπης και η Μύκονος θα είναι η στάση του για τις 25 του Ιουλίου. 

Η χαρά των party-animals του νησιού των ανέμων ήταν μεγάλη, αλλά τους κόπηκε η όρεξη όταν έμαθαν τις τιμές. Προφανώς και η Μύκονος έχει το... κεφάλαιο για να υποστηρίξει τέτοια event, αλλά αρκετοί τουρίστες, φοιτητές και πιτσιρικαρία θα σφυρίξουν αδιάφορα. Διότι, για να μπουν στο μαγαζί (Santanna) θα πρέπει να δώσουν 50 ευρώ, χωρίς ποτό. Τώρα, αν θέλουν να κάνουν σε τραπέζι θα πρέπει να πάρουν διακοποδάνειο. 

Οι Μπουλς ετοιμάζουν την... κλοπή του Κρίστιαν Γουντ (vids)
NBA

08:44 - 20.07.2023

Οι Μπουλς ετοιμάζουν την... κλοπή του Κρίστιαν Γουντ (vids)

Οι Λέικερς ασχολούνται εδώ και μέρες τον Κρίστιαν Γουντ, ο οποίος είναι ένας από τους τελευταίους λαμπερούς free agents, αλλά καθυστερούν να ολοκληρώσουν την απόκτησή του και εκτός των Μαϊάμι Χιτ, εμφανίζονται δυναμικά οι Σικάγο Μπουλς. Οι Ταύροι του προσφέρουν πάνω από 10 εκατομμύρια για έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα θα πρέπει από τώρα να κάνουν κράτηση και οι τιμές για το... απλό τραπέζι ξεκινούν από 1.000 ευρώ και οι τιμές φθάνουν μέχρι τα 7.000 ευρώ όσο πλησιάζει κανείς την πίστα. Επίσης, υπάρχει και μία VIP επιλογή, που ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει θέση ακριβώς δίπλα στον 51χρονο σούπερ σταρ και εκεί οι τιμές καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με το μαγαζί. Δηλαδή, κερδίζει αυτός που θα δώσει τα περισσότερα!