Πρέλεβιτς για Ιωαννίδη: «Έμαθα πολλά από αυτόν - Ήταν πάντα δίκαιος και θα λείψει από το μπάσκετ»

Πρέλεβιτς - Ιωαννίδης

i

© Intime

Πρέλεβιτς για Ιωαννίδη: «Έμαθα πολλά από αυτόν - Ήταν πάντα δίκαιος και θα λείψει από το μπάσκετ»

Sportal newsroom 14:33 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 10.10.2023

Ο θρύλος του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, μίλησε για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εκλογή του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Αρχικά για τις σκέψεις του: «Δεν σκεφτόμουν τη θέση που θα μπορούσα να πάρω, ήθελα απλά να μπω στην περιφέρεια για να μπορώ να προσφέρω. Από την πρώτη στιγμή μπήκαμε στον αγώνα και θέλαμε να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος, δεν νομίζω ότι πρέπει να βλέπουμε ανταγωνιστικά, είμαστε όλοι μέλη μίας πετυχημένης ομάδας και θα συνεχίσουμε μαζί».

Για τη θέση που θα του ταίριαζε: «Αυτή δεν είναι ούτε η αρχή, είμαι ένας καινούργιος παίκτης σε μία πολύ πετυχημένη ομάδα. Αν διάλεγα θέση, θα έπρεπε να κάνω ένα ραντεβού με την ομάδα και με τον αρχηγό που θα μπορούσε να μου πει, εγώ ξέρω πολλά πράγματα να κάνω και στον αθλητικό τομέα αλλά και στο επιχειρηματικό κομμάτι, η λογική λέει ότι δίπλα στο όνομα μου είναι ο αθλητισμός».

Για το πως έζησε την καταμέτρηση των ψήφων: «Όταν οι φίλοι μου και οι συνεργάτες μου ρωτούσαν το πως πήγε το μέτρημα των ψήφων, τους είπα ότι θα δούμε τα αποτελέσματα το πρωί, μέχρι το βράδυ είχα δει την τάση».

Ρίγη συγκίνησης πριν το τζάμπολ του Άρης - Ολυμπιακός: Η κόρη του Ιωαννίδη παρέλαβε βραβείο από τις δύο ομάδες
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:32 - 08.10.2023

Ρίγη συγκίνησης πριν το τζάμπολ του Άρης - Ολυμπιακός: Η κόρη του Ιωαννίδη παρέλαβε βραβείο από τις δύο ομάδες

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στη φετινή Basket League και πριν τον αγώνα το «Αλεξάνδρειο» δάκρυσε ξανά για τον Γιάννη Ιωαννίδη...

Ενώ για τον Γιάννη Ιωαννίδη που έφυγε από τη ζωή, σημείωσε: «Έμαθα πολλά πράγματα από αυτόν, ήταν πάντα δίκαιος, θα μας λείπει πάρα πολύ και θα λείπει από τον χώρο του μπάσκετ».