Με Μπόγρη η καλύτερη 5άδα Ελλήνων όλων των εποχών του Πρέλεβιτς - Η επική αντίδραση του 34χρονου σέντερ (vid)

Πρέλεβιτς - Μπόγρης

i

© Instagram

Με Μπόγρη η καλύτερη 5άδα Ελλήνων όλων των εποχών του Πρέλεβιτς - Η επική αντίδραση του 34χρονου σέντερ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:08 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 07.09.2023

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φιλοξενήθηκε σε γνωστό κανάλι του Tik Tok με σκοπό να διαλέξει την καλύτερη ελληνική πεντάδα όλων των εποχών στο μπάσκετ κι έκανε τη διαφορά με την επιλογή του στη θέση 5.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποτέλεσε δίχως αμφιβολία έναν από τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, καθώς έγραψε ιστορία με «χρυσά» γράμματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πριν μερικές μέρες, ο πρώην μπασκετμπολίστας έκανε την εμφάνισή του στο Tik Tok, με σκοπό να παρουσιάσει τη δική του καλύτερη ελληνική πεντάδα στην ιστορία του μπάσκετ. Συγκεκριμένα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς φιλοξενήθηκε στο κανάλι του «El Mago», το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει... θραύση στη συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα και δημιούργησε μία μπασκετική πεντάδα που δεν θα είχε... αντίπαλο.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τοποθέτησε στην πεντάδα του διάφορους σπουδαίους παίκτες οι οποίοι προσέφεραν πολλά στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ τη διαφορά έκανε η επιλογή στη θέση 5.

Σε ότι αφορά τη δικιά του καλύτερη πεντάδα λοιπόν, ο Πρέλεβιτς διάλεξε τους Διαμαντίδη, Σπανούλη, Χριστοδούλου και Στεργάκο, ενώ για το πεντάρι έκανε την έκπληξη, τοποθετώντας σε αυτήν τη θέση τον Γιώργο Μπόγρη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο θρύλος του ΠΑΟΚ δεν είχε το δικαίωμα να τοποθετήσει στη λίστα του τα ονόματα των Γκάλη, Γιαννάκη, Φιλίππου και Φασούλα, καθώς τα είχε αναφέρει στη δική του πεντάδα ο... άτυπος αντίπαλός του στο συγκεκριμένο βίντεο.

@elmago_ssss Ποια 5άδα θα κέρδιζε;🇬🇷🤔 Μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμαι στο κανάλι έναν θρύλο των Ευρωπαϊκών γηπέδων🙏🎩 #father #paok #bogris #prelevic #diamantidis #galis #paok #basketball #football #φοργιου #φυπシ #antetokounmpo #spanoulis ♬ original sound - El mago

Η καλή σχέση του Πρέλεβιτς με τον Μπόγρη είναι γνωστή, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλον. Μάλιστα, κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο στο Tik Tok, ο 34χρονος σέντερ αποθέωσε τον Μπάνε για τις επιλογές του σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Μεγάλε Μπάνε, πόσο ξέρεις».

Τέλος να θυμίσουμε πως στην τελευταία επίσκεψή του στο PAOK Sports Arena, ο Γιώργος Μπόγρης είχε συναντήσει τον Μπάνε κι έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του. 

«Ένα ταξίδι 20 ετών που συνεχίζεται… Άπειρα σκαμπανεβάσματα… Ψυχολογικά, σωματικά, ψυχικά. Αλλά γνωριμίες σαν αυτή σου δείχνουν ότι αξίζει κάθε στιγμή του ταξιδιού. Μεγάλος Μπάνε λοιπόν. Ήρωας παιδικών χρόνων για πολλούς, ωραίος τύπος κ φίλος για μένα. Με μεγαλύτερο του δώρο την ατάκα αλλά κυρίως την νοοτροπία του για τη ζωη.. -Κάθε μέρα και καλύτερα Γιώργο.. Έτσι είναι μεγάλε Μπάνε και μην ξεχνάς αγάπη το πιο ωραίο δώρο… Συνεχίζεται…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, την οποία δημοσιοποίησε στο Instagram.