Ο Μπόγρης για τον Γιουλ: «Το παιδί είναι μπασκετόκ@@@λος - Έχουμε πιει πολλά τζιν τόνικ»

Ο Μπόγρης για τον Γιουλ: «Το παιδί είναι μπασκετόκ@@@λος - Έχουμε πιει πολλά τζιν τόνικ»

Sportal newsroom 10:11 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 25.08.2023

Ατακάρες για... μπασκετόκ@@@λους, τζιν τόνικς, ουρανοξύστες και μεγάλα σουτ από τον Γιώργο Μπόγρη στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στη Χριστίνα Βραχάλη.

Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν ο καλεσμένος του νέου επεισοδίου της σειράς του Sportal στο Youtube «Στις τέσσερις γραμμές» με τη Χριστίνα Βραχάλη. Ο Έλληνας σέντερ άνοιξε το μαγαζί του για να σερβίρει ποτά και... ατακάρες στην απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες μέρες στο Sportal.

Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε και τον Σέρχιο Γιουλ, με αφορμή το καλάθι που έβαλε στον τελικό της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό και χάρισε το ευρωπαϊκό στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπόγρης στο Sportal: «Κονιακάκι στον Μπαρτζώκα για την ήττα, διπλό ουίσκι στον Ζοτς γιατί είναι μερακλής»
ΜΠΑΣΚΕΤ

11:24 - 03.06.2023

Μπόγρης στο Sportal: «Κονιακάκι στον Μπαρτζώκα για την ήττα, διπλό ουίσκι στον Ζοτς γιατί είναι μερακλής»

Ποιος; Ποιος; Ο Μπογρίνιο... Η Χριστίνα Βραχάλη έκατσε στο μπαρ και ο Γιώργος Μπόγρης της σέρβιρε... ατάκες που θα συζητηθούν. Απολαύστε τους στο νέο επεισόδιο της σειράς του Sportal στο Youtube «Στις τέσσερις γραμμές».

Ο Μπόγρης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ισπανία είχε αναπτύξει φιλία με τον Ισπανό σούπερ σταρ, μια φιλία που τον έκανε - όπως ο ίδιος αποκάλυψε - να πιει μαζί του πολλά τζιν τόνικ. Σχολιάζοντας το σουτ του Γιουλ το χαρακτήρισε ως ένα από τα μεγαλύτερα που έχει δει να μπαίνουν, αποκάλεσε τον Ισπανό... «μπασκετόκ@@@λο» και άρρωστο με το μπάσκετ.

«Ήταν από τα μεγαλύτερα σουτ που έχω δει. Ο τρόπος που είχε το κορμί του, η άμυνα που του έπαιξε ο Φαλ ο ουρανοξύστης. Τι να πω γι' αυτό το παιδί. Κι έχω πιει και άπειρα τζιν τόνικ μαζί του. Είναι ο κλασικός μπασκετόκ@@@λος, που μπορεί στην αλάνα να βρει μια μπάλα και να παίξει. Δηλαδή είναι το αντίθετο από εμένα, εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ. 

Που μπορεί να μην κάνει προπόνηση, να βγει εφτά μέρες την εβδομάδα και η ομάδα του δε θα του πει τίποτα. Έχει αυτή την αδρεναλίνη του street ball. Γουστάρει να παίζει. Σε ένα καμπ που είχα πάει στην Ισπανία και παίζαμε κάτι διπλά, ήθελε να κερδίσει. Που οι περισσότεροι ήμασταν άντε να τελειώνουμε να πάμε να πιούμε κανένα ποτό στη Μαδρίτη. Αυτός ήταν φουλ ανταγωνιστικός. Άρρωστος. Λίγα παιδιά θυμάμαι έτσι»

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα με τον Μπόγρη να μιλάει για τον Γιουλ: