Ο Γιουλ έπιασε τα γεννητικά του όργανα μετά το νικητήριο καλάθι κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Γιουλ έπιασε τα γεννητικά του όργανα μετά το νικητήριο καλάθι κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Sportal newsroom 08:16 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:20 - 22.05.2023

Ο Σέρχιο Γιουλ έπιασε τα γεννητικά του όργανα μετά το εύστοχο δίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague.

Με ένα δίποντο του Σέρχιο Γιουλ, τρία δεύτερα πριν το τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 79-78 του Ολυμπιακού και κατέκτησε τη φετινή Euroleague. Η ελληνική ομάδα είχε τον έλεγχο του τελικού σε όλη, σχεδόν, τη διάρκειά του ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει το τελευταίο δίλεπτο.

Μετά το δίποντο που πέτυχε μπροστά από τον Φαλ, ο Σέρχιο Γιουλ έπιασε τα γεννητικά του όργανα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάλεσε τάιμ άουτ και τη στιγμή που οι παίκτες όδευαν προς τον πάγκο ο Ισπανός γκαρντ έκανε αυτή την κίνηση.

Το τηλεοπτικό πλάνο δεν τον «έπιασε», ωστόσο μία κάμερα που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο της ισπανικής ομάδας έδειξε την κίνηση του Ισπανού παίκτη.

«Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, στην ομάδα σου και να είσαι έτοιμος. Πίστεψα σε εμένα. Είχα μηδέν πόντους αλλά είπα αυτό το σουτ θα το πάρω και θα το βάλω», είπε ο Σέρχιο Γιουλ για το καλάθι που πέτυχε.

«Έγινε καλά ο Ταβάρες που ήταν τραυματίας. Είναι παίκτης-κλειδί για εμάς. Η ομάδα παίζει καλύτερα όταν τα ματς είναι do or die. Όταν ξέρουμε ότι τελειώνει η σεζόν γινόμαστε καλύτεροι», σημείωσε ο Ισπανός γκαρντ για τη σειρά με την Παρτιζάν που γύρισε από το 0-2.