Κάνααν στο Sportal: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε για ένα σουτ, του χρόνου θα είμαστε ξανά στο Final 4»

Αϊζάια Κάνααν

i

©Intime

Κάνααν στο Sportal: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε για ένα σουτ, του χρόνου θα είμαστε ξανά στο Final 4»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:50 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 23.05.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν έκανε τα πάντα για να χαρίσει στον Ολυμπιακό το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο και η απώλεια του τίτλου από την Ρεάλ τον επηρέασε. Ο ίδιος στις δηλώσεις του στο Sportal ήταν εμφανώς στεναχωρημένος, ωστόσο είπε ότι θεωρεί πως ο Ολυμπιακός μπορεί τη νέα σεζόν να επιστρέψει στο ματς που θα κρίνει τον τίτλο και να τον κατακτήσει.

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ρεάλ Μαδρίτης και την απώλεια του τίτλου Αϊζάια Κάνααν.

Ο Αμερικάνος γκαρντ δεν μπορούσε να πιστέψει το πως χάθηκε ο αγώνας, κάτι που επισήμανε και στις δηλώσεις. Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι πιστεύει στην ομάδα και ότι θεωρεί ότι τη νέα σεζόν η ομάδα του θα επιστρέψει στο Final 4 και τον τελικό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε μπροστά στην κάμερα του Sportal:

Τι συνέβη και χάθηκε ο αγώνας;

«Δυστυχώς μπήκε ένα τρελό καλάθι. Πρέπει να τους αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι δεν παράτησαν τον αγώνα. Έβαλαν πολλά τρελά καλάθια στην καριέρα τους κάποιοι παίκτες από αυτούς και αυτό που ζούμε είναι δύσκολο. Νιώθουμε ότι το αξίζαμε, δουλεύαμε σκληρά όλη τη σεζόν και μας πονάει όπως χάσαμε, με ένα τελευταίο σουτ σαν αυτό».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε για την ήττα; Είχατε πολύ καλές ευκαιρίες να νικήσετε. Θεωρείς ότι ήταν μια δική σας επίθεση, μια άμυνα το κλειδί;

«Η Ρεάλ έκανε ένα παραπάνω play από εμάς και δυστυχώς πήρε τον αγώνα. Είναι δύσκολο όλο αυτό. Η όλη κατάσταση είναι δύσκολη. Πρέπει όμως να τους δώσουμε τα εύσημα. Έκαναν μια παραπάνω φάση και νίκησαν».

Είναι νωρίς ακόμα, αλλά θεωρείς ότι μπορείτε να είστε ξανά στον τελικό του χρόνου;

«Προσωπικά θα έλεγα ναι. Δεν αμφέβαλα ποτέ για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Πιστεύω στην ομάδα και στο τι μπορεί να κάνει. Πιστεύω στην ομάδα και θα συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά και να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν».