Πρόβλημα στην Ρεάλ Μαδρίτης με Ντεκ: Χάνει το ξεκίνημα της σεζόν

Γκάμπριελ Ντεκ

Πρόβλημα στην Ρεάλ Μαδρίτης με Ντεκ: Χάνει το ξεκίνημα της σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 11:37 - 20.09.2023

Με προβλήματα ξεκινάει η σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Γκάμπριελ Ντεκ αποκόμισε τραυματισμό στο δεξί πόδι και χάνει την πρεμιέρα της ACB.

Το Super Copa που διεξήχθη στην Μούρθια κατέληξε στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με τίτλο, όμως τα προβλήματα δεν έλειψαν για τον Τσους Ματέο και τους συνεργάτες του. Κι αυτό γιατί ένα από τα πιο βασικά στελέχη της ομάδας μένει εκτός.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ τραυματίστηκε στον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί ζημιά, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό στο στρατόπεδο των Μαδριλένων.

Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί τραυματισμό στον δεξιό μηριαίο, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός επ αόριστον. Κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Αργεντινού άσου στη δράση.

Αυτή η εξέλιξη οδηγεί την Ρεάλ Μαδρίτης στο να ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς τον Αργεντινό φόργουορντ. Τα πρώτα παιχνίδια των Μαδριλένων θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία του Ντεκ, ο οποίος μπαίνει ξανά σε φάση αποκατάστασης, καθώς και στο φινάλε της περσινής σεζόν αντιμετώπισε τραυματισμό που τον κράτησε εκτός μάχης ως το φινάλε.

Το πρόγραμμα της Ρεάλ μάλιστα είναι αρκετά πιεσμένο τις επόμενες μέρες, καθώς στην πρεμιέρα της ACB θα αμντιμετωπίσει την Σαραγόσα, ενώ εντός της εβδομάδας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μανρέσα. Την 1η Οκτώβρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο clasico της Liga Endesa, ενώ τις 6 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της στην Euroleague κόντρα στην Μπασκόνια. Και τα τέσσερα παιχνίδια είναι πιθανό να τα χάσει ο Γκάμπριελ Ντεκ, που έχει τεθεί εκτός μάχης για την «βασίλισσα».