Σε ανοιχτή γραμμή Προμηθέας-Παπαθεοδώρου

Ηλίας Παπαθεοδώρου

i

@ Intime

Σε ανοιχτή γραμμή Προμηθέας-Παπαθεοδώρου

Χρήστος Τσάλτας 11:55 - 15.05.2023

Ο Προμηθέας ψάχνει τον διάδοχι του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας, για τη νέα σεζόν, με την περίπτωση του Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει μπει στο κάδρο και να κερδίζει πόντους σταθερά.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Προμηθέα, που έπειτα από μια πενταετία δεν κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά της Basket League. Μια εξέλιξη που γέμισε με απογοήτευση άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Πάτρας, αλλά από την άλλη φανέρωσε τα σκαμπανεβάσματα που είχαν οι Προμηθείς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα, με το θέμα προπονητή να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων. Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανέλαβε στα μέσα της σεζόν και η συνεργασία του με την ομάδα ολοκληρώθηκε, με τους ιθύνοντες τον Προμηθέα να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Αυτός θα είναι Έλληνας, με τους διοικούντες να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο έμπειρος προπονητής οδήγησε τον Κολοσσό Ρόδου έως την 7η θέση της κατάταξης, με τους Ροδίτες να βγάζουν σταθερότητα, ιδίως στην έδρα τους, το κλειστό της καλλιθέας.

Τις τελευταίες μέρες, Προμηθέας και Παπαθεοδώρου έχουν εντείνει τις επαφές τους. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει μεν σημείο επαφής, αλλά την ίδια στιγμή δεν υπάρχει κάτι το οριστικό όσον αφορά την έκβαση της υπόθεσης. Μια εξέλιξη που σημαίνει πως θα συνεχιστούν οι επαφές και τις επόμενες μέρες, με σκοπό να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα.