Προμηθέας: Προβάδισμα ο Πρίφτης!
i

©InTime

Προμηθέας: Προβάδισμα ο Πρίφτης!

Γιάννης Πάλλας 18:38 - 08.05.2023

Ο Δημήτρης Πρίφτης φαίνεται ότι βρίσκεται πιο κοντά στον πάγκο του Προμηθέα έναντι του Γιάννη Καστρίτη

Πιο κοντά στον πάγκο του Προμηθέα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Δημήτρης Πρίφτης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal. 

Ο έμπειρος τεχνικός που αποτελεί την μια από τις δυο λύσεις (η άλλη είναι ο Γιάννης Καστρίτης) που εξετάζουν οι Πατρινοί για το θέμα της διαδοχής του Γιάννη Χριστόπουλου, φαίνεται ότι έχει κερδίσει πολύτιμο έδαφος έναντι του δεύτερου υποψηφίου.

Οι ιθύνοντες του Προμηθέα είναι σε συνεχή επαφή με την πλευρά του Δημήτρη Πρίφτη, ώστε να δουν πως θα επέλθει συμφωνία για να πορευτούν μαζί τη νέα σεζόν.

Τα μηνύματα είναι ικανοποιητικά, όμως ακόμη το θέμα δεν έχει κλείσει και υπάρχουν κάποιοι στο εσωτερικό του Προμηθέα που θέλουν τον Γιάννη Καστρίτη. Βέβαια, όλα αυτά θα λυθούν τα επόμενα 24ωρα, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο προπονητής αποτελεί την προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον Σύλλογο και στη συνέχεια θα αρχίσουν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών.

Γι’ αυτό και στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι επαφές έτσι ώστε να κλείσει το ζήτημα του προπονητή και να πέσουν στο τραπέζι τα μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν το ρόστερ του Προμηθέα.

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει ριζική ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς φαίνεται ότι έχει κλείσει ένας κύκλος και θα πρέπει να ανοίξει ένας άλλος στον οποίο θα περιλαμβάνονται πολλά νέα πρόσωπα.