Ιτούδης: «O Ολυμπιακός το φαβορί, εμείς αποφασισμένοι και πρόθυμοι»
i

©InTime

Ιτούδης: «O Ολυμπιακός το φαβορί, εμείς αποφασισμένοι και πρόθυμοι»

Γιάννης Πάλλας 16:49 - 08.05.2023

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο Game 5 της σειράς με τον Ολυμπιακό που οδηγεί στο Κάουνας

Προσηλωμένοι στο στόχο τους παραμένουν στη Φενέρμπαχτσε ενόψει του Game 5 της EuroLeague με τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Ιτούδης αναγνωρίζει τις δυσκολίες, αλλά εκφράζει την πίστη του στην ομάδα του.

Κάνααν: «Η Φενέρ δεν μου δίνει τον χώρο, οπότε πρέπει να βρω τις λύσεις»
EUROLEAGUE

14:04 - 08.05.2023

Κάνααν: «Η Φενέρ δεν μου δίνει τον χώρο, οπότε πρέπει να βρω τις λύσεις»

Τη μεγάλη θέλησή του για την πρόκριση στο Final Four εξέφρασε ο Αϊζέια Κάνααν εν όψει της πέμπτης αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρ και αναφέρθηκε στο πλάνο που εφαρμόζουν οι Τούρκοι απέναντί του.

«Παίζουμε το υπέρτατο παιχνίδι, το Game 5. Ξέρουμε ότι θα είναι σκληρό. Ακόμα ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί. Εμείς αποδείξαμε ότι ως ομάδα έχουμε πλάνο και επιθυμία να παλέψουμε μέχρι το τέλος» εξήγησε ο τεχνικός της Τουρκικής ομάδας, που έχει επιτύχει στα προηγούμενα παιχνίδια να κρατήσει χαμηλά τον Ολυμπιακό σε ότι αφορά την παραγωγικότητα του.

«Γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μία πραγματικά καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της, είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Αλλά όπως είπα, είμαστε αποφασισμένοι και πρόθυμοι» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, που αναμένεται να προσθέσει νέα πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, ώστε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.