Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Μπούκερ στο ΣΕΦ οι Τούρκοι

Ντέβιν Μπούκερ

i

© Euroleague

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Μπούκερ στο ΣΕΦ οι Τούρκοι

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται για το Game 5 της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό (09/05) με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην υπολογίζει στην παρουσία του Ντέβιν Μπούκερ, που έμεινε στην Κωνσταντινούπολη.

Σε ρυθμούς Game 5 κινείται η Φενέρμπαχτσε, που απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Game 4 έβγαλε αντίδραση για τήν ήττα από το μεγάλο τρίποντο του Κώστα Σλούκα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έλεγξε το τέμπο και ισοφάρισε ξανά τη σειρά, με την πρόκριση στο Final 4 να κρίνεται σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι στο φαληρικό στάδιο.

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή για την Αθήνα, την ίδια ώρα που ο Ντέβιν Μπούκερ έμεινε εκτός μάχης. Ο άλλοτε φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει στην Αθήνα για να ενισχύσει την ομάδα του.

Την ίδια ώρα στην Φενέρ εκτός από τον Ολυμπιακό έχουν να αντιμετωπίσουν και την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ. Το φαληρικό στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, δείγμα της προσμονής και της «δίψας» του κόσμου του Ολυμπιακού για το παιχνίδι αυτό.