Άρης: Πιέζουν τον Καστρίτη, σκέφτονται και τη λύση Σιγάλα!
i

©InTime

Άρης: Πιέζουν τον Καστρίτη, σκέφτονται και τη λύση Σιγάλα!

Γιάννης Πάλλας 18:02 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 08.05.2023

Στον Άρη θέλουν να κρατήσουν τον Γιάννη Καστρίτη, που έκανε μια καλή σεζόν, όμως εάν δεν τον πείσουν και χωρίσουν οι δρόμοι τους σκέφτονται σοβαρά να δώσουν τα «κλειδιά» στον Γιώργο Σιγάλα

Η παραμονή του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Άρη αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης των «κιτρίνων» και προς αυτή την κατεύθυνση πιέζουν τον Έλληνα τεχνικό, για να τον πείσουν να απαντήσει καταφατικά!

Ακόμη βέβαια, ο δυναμικός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς φαίνεται ότι πολιορκείται και από τον Προμηθέα, ο οποίος αναζητά τον αντικαταστάτη του Γιάννη Χριστόπουλου.

Η διοίκηση του Άρη θέλει τα επόμενα 24ωρα να αποσπάσει την καταφατική απάντηση του Καστρίτη, ώστε να προχωρήσει στο σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικά το θέμα του Έλληνα τεχνικού, οι «κίτρινοι» φαίνεται πως έχουν έτοιμη τη λύση και είναι διατεθειμένοι να την υλοποιήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal. 

Να δώσουν τα «κλειδιά» της ομάδας στον Γιώργο Σιγάλα, άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη και προπονητή που έχει κάνει το... αγροτικό του στον Κολοσσό.

Όλα παραμένουν ρευστά και η διοίκηση είναι εκείνη που θα επιλέξει τον προπονητή, εφόσον δεν εξελιχθούν θετικά τα πράγματα με τον Γιάννη Καστρίτη.