Τέλος από τον Προμηθέα ο Σπυρίδης

Τέλος από τον Προμηθέα ο Σπυρίδης

Χρήστος Τσάλτας 13:54 - 04.08.2023

Σε χωριστούς δρόμους θα βαδίσουν τη νέα σεζόν Προμηθέας και Βαγγέλης Σπυρίδης, με την ομάδα της Πάτρας να ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας των δύο πλευρών.

Την σεζόν 2022-23 ο Βαγγέλης Σπυρίδης βρέθηκε στον πάγκο του Προμηθέα, ως συνεργάτης του Μάκη Γιατρά, αλλά και του Γιάννη Χριστόπουλου. Η νέα σεζόν όμως δεν θα τον βρει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πορευτούν σε χωριστούς δρόμους.

Η αιτία του «διαζυγίου» των δύο πλευρών ήταν προσωπικοί λόγοι του κόουτς Σπυρίδη, που δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στην Πάτρα τη νέα σεζόν. Μάλιστα ο έμπειρος προπονητής ευχαρίστησε τον Προμηθέα για τη συνεργασία της περασμένης σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς Βαγγέλη Σπυρίδη, ο οποίος την σεζόν 2022/23 διετέλεσε βοηθός προπονητή της ομάδας μας, στο πλάι του Μάκη Γιατρά και του Γιάννη Χριστόπουλου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο κόουτς Σπυρίδης με την ακόλουθη δήλωση του ευχαριστεί για την συνεργασία και αποχαιρετά τον Οργανισμό του Προμηθέα: «Για προσωπικούς λόγους δεν θα βρίσκομαι του χρόνου στην ομάδα. Ευχαριστώ θερμά την ΚΑΕ Προμηθέας, τους προπονητές, το staff της ομάδας και όλους τους ανθρώπους του Οργανισμού για τη συνεργασία και τους εύχομαι καλή συνέχεια»