Παπαθεοδώρου: «Έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε με τους τραυματισμούς από τον αγώνα με τη Λε Μαν» (vid)
i

©InTime

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε με τους τραυματισμούς από τον αγώνα με τη Λε Μαν» (vid)

Γιάννης Πάλλας 22:38 - 06.01.2024

Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου αναγνώρισε την ανωτερότητα της Καρδίτσας και μίλησε για τα θέματα που πρέπει να λύσουν στην Πάτρα με τους τραυματίες πριν τον επόμενο αγώνα με τη Λε Μαν

Στην ανωτερότητα της Καρδίτσας αναφέρθηκε ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος του αγώνα στη Θεσσαλική πόλη, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

«Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη νίκη της. Την αξίζαν 100% γιατί έπαιξαν πάρα πολύ καλά από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαν ενέργεια, συγκέντρωση, εκτέλεσαν σωστά και τους αξίζουν συγχαρητήρια» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της ομάδας της Πάτρας στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε και να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται αρκετοί παίκτες μας. Έχουμε αρκετά θέματα να λύσουμε με τραυματισμούς από το παιχνίδι με τη Λε Μαν στη Γαλλία. Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση των παικτών μας και να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το δεύτερο παιχνίδι του Basketball Champions League με τη Λε Μαν. Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη νίκη και την όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο».