Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Προμηθέας - Χάποελ Χολόν

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Προμηθέας - Χάποελ Χολόν

Χρήστος Τσάλτας 19:29 - 12.03.2024

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την Χάποελ Χολόν στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» με την αστυνομική παρουσία να είναι έντονη στην Πάτρα.

Στο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας ο Προμηθέας υποδέχεται την Χάποελ Χολόν (13/03) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ευρωπαϊκής του παρουσίας για φέτος. Αυτό γιατί με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση για την οκτάδα του BCL.

Το παιχνίδι έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, όσο και για τους Ισραηλινούς, που ακολουθούν στη βαθμολογία με ρεκόρ 2-2. Μάλιστα στην αχαϊκή πρωτεύουσα αναμένεται να βρεθούν και φίλοι της ομάδας του Ισραήλ.

Περίπου 20 φίλαθλοι θα ταξιδέψουν από το Χολόν για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους και αυτή η εξέλιξη ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει της Αρχές της Πάτρας. Η αστυνομική δύναμη στο κλειστό των Μποζαϊτικών αναμένεται να είναι ισχυρή, ενώ πέριξ του γηπέδου θα βρεθούν και άνδρες των ΕΚΑΜ για να διαφυλάξουν την ηρεμία του αγώνα.

Η Χολόν έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, ωστόσο το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ διεξήχθη χωρίς κόσμο στις εξέδρες, με την διοργανώτρια αρχή του BCL να παίρνει την απόφαση αυτή υπό τον φόβο επεισοδίων. Αυτή τη φορά όμως στην Πάτρα θα υπάρχουν φίλαθλοι και πέραν της παρουσίας των Πατρινών στην κερκίδα, η αναμέτρηση θα έχει και παρουσία από φιλάθλους της ομάδας του Αμίτ Σερφ.