Προπόνηση με Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός
i

Μάριους Γκριγκόνις / © Intime

Προπόνηση με Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 17:00 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 20.12.2022

Παρόντος του Μάριους Γκριγκόνις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Παρασκευής (23/12, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές για τη συνέχεια της Euroleague.

Η επιστροφή του Μάριους Γκριγκόνις στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μόνο ικανοποιημένο θα μπορούσε να αφήσει τον Ντέγιαν Ράντονιτς εν όψει του παιχνιδιού της Παρασκευής (23/12, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές για τη συνέχεια της Euroleague.

Ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ των «πρασίνων» φώναξε και πάλι παρών μετά από τις 18 Νοεμβρίου. Τότε όταν και είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στην Κωνσταντινούπολη στη διάρκεια της ήττας με 107-77 από τη Φενέμπαχτσε.

Ο Γκριγκόνις συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το επόμενό του παιχνίδι. Αυτό που κατά διαβολική σύμπτωση θα τον βρει να επιστρέφει στη δράση εκεί ακριβώς που σταμάτησε πριν από 32 ημέρες όταν η τύχη του γύρισε την πλάτη.

Κι αν ο Ράντονιτς έσβησε από το απουσιολόγιό του το όνομα του Γκριγκόνις σε αυτό παραμένουν τρία άλλα. Του κλινήρη λόγω ίωσης διεθνή Λιθουανού σέντερ Αρτούρας Γκουντάιτις, του τραυματία Λευτέρη Μποχωρίδη και του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέσα του.