Προπόνηση παρόντος του Κάνααν στο ΣΕΦ
i

Αϊζάια Κάνααν / © Intime

Προπόνηση παρόντος του Κάνααν στο ΣΕΦ

Sportal newsroom 18:32 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 15.01.2023

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο ΣΕΦ στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας του για το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών και το ευχάριστο ήταν η παρουσία του Αϊζάια Κάνααν.

Ο Αϊζάια Κάνααν μετά από την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Μπολόνια και τη νίκη επί της Βίρτους για την 19η αγωνιστική της Euroleague μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε πέτρα στα νεφρά του. Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε να δώσει σήμερα το παρών στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού όπως ήταν επόμενο δεν ήταν δυνατό να συμμετάσχει και να ακολουθήσει τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και κατ΄ επέκταση θεωρείται δεδομένη η απουσία του από το μεθαυριανό παιχνίδι (16/01) με τον Απόλλωνα Πατρών στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Basket League.

Ο Κάνααν θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις του Ολυμπιακού αλλά και στη δράση όταν υπάρξει το ΟΚ από ιατρικής πλευράς. Ήδη εξάλλου και από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι έχει πέτρα στα νεφρά του ακολουθεί τη σχετική αγωγή που του έχει χορηγηθεί.

Και μόνο η παρουσία του στο ΣΕΦ φανερώνει τη διάθεσή του Κάνααν να επιστρέψει άμεσα στη δράση και το θέλω του να συμμετέχει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Το πότε όμως θα συμβεί αυτό; Θα το δείξει ο χρόνος και μόνο.

Tags: