«Προς ναυάγιο του Δέδα στην Εϊλάτ, στο κάδρο ο Γιατράς»

«Προς ναυάγιο του Δέδα στην Εϊλάτ, στο κάδρο ο Γιατράς»

Ο Στέφανος Δέδας βρέθηκε πολύ κοντά στο να αναλάβει την Χάποελ Εϊλάτ ωστόσο σύμφωνα με την Ισραηλινή «Walla», η συμφωνία δεν θα ολοκληρωθεί με την Εϊλάτ να στρέφεται στην περίπτωση του Μάκη Γιατρά.

Ο Στέφανος Δέδας βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Χάποελ Εϊλάτ ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισραηλινής «Walla» η συμφωνία αυτή μάλλον δεν θα ολοκληρωθεί.

Στη Χάποελ Εϊλάτ ήλπιζαν ότι ο διορισμός του Στέφανου Δέδα ήταν θέμα χρόνου, αλλά φαίνεται πως η κίνηση τελικά δεν θα καρποφορήσει. Αν και οι περισσότεροι όροι με τον Έλληνα τεχνικό είχαν συμφωνηθεί, ο Έλληνας τεχνικός θα απορρίψει απ' ότι φαίνεται την πρόταση και δεν θα αναλάβει την ισραηλινή ομάδα.

Στην παρούσα φάση, ο 41χρονος τεχνικός είναι free agent καθώς αποχώρησε μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη από τη Φενέρμπαχτσε, πριν από λίγους μήνες με τον ερχομό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Φενέρ. Ο Στέφανος Δέδας μπορεί να χαρακτηριστεί παλιός γνώριμος για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, αφού έχει θητεία (2019-21) στη Χάποελ Χολόν. Μάλιστα, εάν ολοκληρωνόταν το deal, τότε θα ήταν ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα δουλεύει στη χώρα, καθώς πρόσφατα ανέλαβε τη Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Ηλίας Καντζούρης.

Η Εϊλάτ στρέφεται πλέον στην περίπτωση του Μάκη Γιατρά σύμφωνα με την «Walla» καθώς ο πρώην τεχνικός του Προμηθέα δεν προπονεί εδώ και αρκετό καιρό κάποια ομάδα.

Δέδας: Σε συζητήσεις με την Χάποελ Εϊλάτ
ΜΠΑΣΚΕΤ

18:11 - 31.01.2024

Δέδας: Σε συζητήσεις με την Χάποελ Εϊλάτ

Ο Στέφανος Δέδας βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει στο Ισραήλ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Χάποελ Εϊλάτ, η οποία του έχει κάνει επίσημη πρόταση και το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι θετικό.

🔴Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }