Πρώτη για Αγραβανη στην ΑΕΚ

Πρώτη για Αγραβανη στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:37 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 15.01.2024

Ο Δημήτρης Αγραβανης ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε την πρώτη προπόνηση του με τη νέα του ομάδα, έχοντας γνωριμία με τους συμπαίκτες του αλλά και τον Ζοάν Πλάθα.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ζει τις πρώτες του στιγμές ως παίκτης της ΑΕΚ, με τον διεθνή φόργουορντ να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. 

Ο 30χρονος φόργουορντ από τις πρώτες στιγμές ήταν ορεξάτος και έδειξε πως ήξερε πού βρισκόταν και τι έπρεπε να κάνει. Συνομίλησε με άπαντες στην ομάδα, τόσο με τους νέους του συμπαίκτες, όσο και με τους παράγοντες, δείχνοντας μάλιστα πως είναι έτοιμος να ριχτεί άμεσα στη μάχη. 

Επιπλέον πριν την προπόνηση, ο Ζοάν Πλάθα μίλησε με τους παίκτες του και τους έδειξε όσα έκαναν λάθος στο παιχνίδι με τον Απόλλων στην Πάτρα, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να είναι παρών, ενώ το ντεμπούτο του διεθνή ψηλού αναμένεται να γίνει στο ματς κόντρα στον Άρη

Ένα σύνολο χαμένο στη μετάφραση

Ένα σύνολο χαμένο στη μετάφραση

Από τη μία υπήρχε μια ομάδα που είχε μπει με το μαχαίρι στα δόντια και ήξερε τι ήθελε και από την άλλη ένα σύνολο χωρίς πλάνο, χωρίς κατεύθυνση που μπήκε μόνο στην τέταρτη περίοδο. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.