Ράντονιτς: «Ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε ενέργεια»
i

Ντέγιαν Ράντονιτς / © Intime

Ράντονιτς: «Ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε ενέργεια»

Sportal newsroom 20:49 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 16.12.2022

Οι δηλώσεις του κόουτς του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, για τον αυριανό (16/12) αγώνα με την Μπαρτσελόνα στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο (16/12) στην έδρα της Μπαρτσελόνα για την 14η αγωνιστική της Euroleague και ο κόουτς των «πρασίνων» τόνισε ότι η ομάδα του είναι κουρασμένη από τα πολλά ταξίδια και τα συνεχόμενα ματς, ενώ εξήρε τους αντιπάλους του για τον τρόπο που αγωνίζονται:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα ενός σπουδαίου αντιπάλου. Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με ταξίδια και συνεχόμενα ματς. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε ενέργεια σε αυτό το παιχνίδι. Απέναντί μας θα είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Μίροτιτς ο οποίος επανήλθε και είναι ένας αθλητής που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να παλέψουμε γνωρίζοντας πως έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή»

Η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια εκ των φαβορί της Euroleague, δύο μόλις μέρες μετά την ήττα της στη Βαλένθια, από την τοπική ομάδα.